Diyarbakır ve Mardin'de 2 Bin 893 Öğretmen Göreve İade Edildi

Milli Eğitim Bakanlığından yapılan son dakika açıklamasına göre Diyarbakır ve Mardin'de 2 bin 893 Öğretmen göreve iade edildi

Yayınlanma:
Diyarbakır ve Mardin'de 2 Bin 893 Öğretmen Göreve İade Edildi

Son dakika haberi MEB'den geldi. MEB bugün 3 bin 592 personel görevine iade edilmişti.

Diyarbakır ve Mardin'de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından OHAL kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnameler ile açığa alındıktan sonra haklarında soruşturma başlatılan toplam 2 bin 893 öğretmen görevlerine iade edildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından KHK'lere dayanılarak Diyarbakır'da açığa alınan ve haklarında yürütülen soruşturmaları tamamlanan bin 443 öğretmenin bugün itibariyle göreve iade edildiği belirtildi. Diyarbakır genelinde 25 Kasım'da da açığa alınan ve haklarında  soruşturmaları tamamlanan 2 bin 253 öğretmen göreve iade edilmişti.

Mardin'de ise, aynı şekilde haklarında başlatılan soruşturma nedeniyle açığa alınan bin 450 öğretmenin bugün göreve iade edildiği belirtildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, MEB haberlerinden, öğretmen haberlerinden, kamu personeli ilanlarından, memur haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber’i takipte kalın.

5Haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.