Diyarbakır'da Akraba İki Grup Arasında Referandum Kavgası: 2 Ölü

Diyarbakır'da meydana gelen olayda, siyasi görüş farklılığı nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı kavga sonucu 2 kşi vurularak öldürülürken 1 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Diyarbakır'da Akraba İki Grup Arasında Referandum Kavgası: 2 Ölü

Son dakika haberi Diyarbakır'dan geldi. Alınan bilgilere göre Diyarbakır'ın Çermik İlçesine bağlı Yabanardı Köyünde seçim sandıklarının kurulduğu köy okulunda kavga çıktı. Siyasi görüş farklılığı nedeniyle iki grup arasında çıkan kavgada sözlerin yerini silahlar aldı. Kavga sonucu 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Diyarbakır'ın Çermik İlçesinde 30 kilometre uzaklıkta bulunan Yabanardı Köyü'nde seçim sandıklarının kurulduğu köy okulunun bahçesinde saat 09.30 sularında akraba olan 2 grup arasında siyasi görüş farklılığı nedeniyle kavga çıktı. Tabanca, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada, iddiaya göre köy muhtarı Hıdır Yıldız'ın oğlu Mehmet Yıldız'ın tabanca ile ateş açması sonucu 3 kişi yaralandı.

Yaralılar Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı ancak, yaralılardan Abdülrezzak ve Şeyhmus Yıldız yolda yaşamını yitirdi, İdris Yıldız ise tedavisine devam ediliyor.

Olayla ilgili köy muhtarının oğulları Mehmet ve Tahir Yıldız gözaltına alınırken, köyde yeni olayların önlenmesi için takviye ekiplen gönderilerek önlem alındı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, referandum sonuçlarından ve daha fazlasından haberdar olmak için tıklayın.

5haber.com  |  Diyarbakır

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.