Diyarbakır'da 'Burada böyle yürüyemezsiniz' dedi, erkeği dövemeyince kadına saldırdı

Diyarbakır'da meydana gelen olayda, bir kişi, yolda yürüyen çifti, burada böyle yürüyemezsiniz diye saldırdı. İşte detaylar ve yaşanan olay.

Yayınlanma:
Diyarbakır'da 'Burada böyle yürüyemezsiniz' dedi, erkeği dövemeyince kadına saldırdı

Diyarbakır'dan alınan bilgilere göre merkez Yenişehir İlçesinde bulunan Ekinciler Caddesi Kooperatifler Mahallesinde yaşanan olayda, yolda yürüyen bir çifti gören şahıs, yaklaşık olarak 200 metre boyunca onları izledi. Çifti izleyen kişi, 200 metre peşinden gittiği çifte iddialara göre, "Burada böyle yürüyemezsiniz" diyerek sataşmaya başladı.

Önceki gün merkez Yenişehir'de meydana gelen olayda, şahıs çiftten erkek olanla bir süre tartıştıktan sonra saldırmaya başladı. Saldırgan, erkeğin yüzüne yumruk darbesi atması ile sersemledi. Sersemleyen şahıs, erkeği dövemeyeceğini anlayınca kadına saldırmaya başladı.

Kadının darp edildiğini gören çevredeki vatandaşlar, şahsı bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı. Yaşanan olay, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İşte o anlar.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden, yerel haberlerden, politika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Diyarbakır

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.