Diyarbakır'da korkunç kaza! Kontrolden çıkan araç tarlaya savruldu: 4 Ölü

Son dakika haberi: Diyarbakır'da kontrolden çıkan araç takla atarak tarlaya uçtu. Aracın tarlaya uçması sonucu hurdaya dönen araçta bulunan 4 kişi hayatını kaybetti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Diyarbakır'da korkunç kaza! Kontrolden çıkan araç tarlaya savruldu: 4 Ölü

Son dakika haberi Diyarbakır'dan geldi. Alınan son bilgilere göre Diyarbakır'ın Silvan İlçesinde meydana gelen olayda, kontrolden çıkıp taklalar atan otomobildeki aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti.

Bugün öğlen saatlerinde Diyarbakır'a bağlı Silvan İlçesi Yeniköy mevkisinde meydana gelen olayda, Van yönünden Diyarbakır yönüne gitmekte olan ve Mehmet Yaşar yönetiminde olduğu belirlenen 34 DMP 34 plakalı lüks otomobil, Silvan'ın Yeniköy mevkisinde kontrolden çıktı. Kontrolden çıkarak savrulan araç, taklalar atarak tarlaya uçtu. Kazayı gören diğer araçların sürücülerinin ihbar etmesi üzerine olay yerine ambulanslar sevk edildi.

Aracın takla açarak tarlaya yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Mehmet Yaşar ile aynı araçta bulunan Nuray Yaşar, Melahat Yaşar ve Güllü Yaşar yaşamlarını yitirdi. 4 kişinin cesetleri otopsileri yapılması için Devlet Hastanesi'ne götürülürken, polis ekipleri kazanın nasıl meydana geldiğini tespit etmek için çalışma başlattı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, yerel haberlerden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Diyarbakır

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.