Diyarbakır'daki Patlamada Şehit Sayısı Yükseliyor

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Eski polis okulu Emniyet Müdürlüğü ek binası önünde düzenlenen saldırıda alınan son bilgilere göre şehit sayısının arttığı bildirildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Diyarbakır'daki Patlamada Şehit Sayısı Yükseliyor

Diyarbakır'da bulunan muhabirimizden alınan son dakika haberine göre saat 7.50 sularında bir patlama sesi duyuldu. Patlama sesinin ardından olay yerine çok sayıda ambulansın sevk edildiği görüldü.

Doğan haber ajansı patlama ile ilgili ilk bilgileri şöyle geçti;

"DHA: Diyarbakır' daki patlama merkez Bağlar ilçesi eski polis okulu olarak bilinen Emniyet Müdürlüğü ek binasının önünde meydana geldi. Yaralılar olduğu bildiriliyor."

Saldırının bombalı araçla yapıldığı bilgisi elimize ulaştı.

Patlama ile ilgili ayrıntılar geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.

Olay yerinden ilk bilgilere göre yaralıların olduğu bilgisi ve saldırının bombalı araçla yapıldığı bilgisi Doğan Haber Ajansı tarafından geçildi.

"DİYARBAKIR'ın merkez Bağlar İlçesi'nde bugün saat 08.00 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte olay yerine ambulans ve polis araçları sevkedildi. Patlama sesi, kentin birçok noktasından duyuldu.

CEZAEVİ YAKININDA MEYDANA GELDİ

Bu sabah Diyarbakır'daki patlamanın Diyarbakır E Tipi Cezaevi'ne yaklaşık 200 metre uzaklıkta bulunan, daha önce polis okulu olarak kullanılan Emniyet Müdürlüğü binasının olduğu yerde meydana geldiği belirtildi. Patlamanın şiddetiyle çevredeki binaların bazıları hasar gördü."

Bölgeden alınan son dakika bilgilerine göre 2' si polis 9 şehidimizin olduğu ve 100' ün üzerinde yaralı olduğu belirtildi.

Olay yerinden gelen ilk fotoğraflarda patlamanın ne kadar şiddetli olduğu gözlemlendi.

Son dakika gelişmeleri ve güncel haberler için 5haber.com sitesini takip edebilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.