Doblo’nun Azılı Rakibi Opel Combo’dan Yeni Hamle! Fiyat Listesi Açıklandı!

Otomotiv endüstrisi hala çok hareketli. Son yıllarda küresel salgın, çip krizi ve Rusya-Ukrayna savaşı gibi tüm dünyayı etkileyen faktörler nedeniyle fiyatlar önemli ölçüde arttı.Opel Combo Life ÖzellikleriOpel Combo için...

Yayınlanma:
Doblo’nun Azılı Rakibi Opel Combo’dan Yeni Hamle! Fiyat Listesi Açıklandı!

Otomotiv endüstrisi hala çok hareketli. Son yıllarda küresel salgın, çip krizi ve Rusya-Ukrayna savaşı gibi tüm dünyayı etkileyen faktörler nedeniyle fiyatlar önemli ölçüde arttı.

Opel Combo Life Özellikleri

Opel Combo için 1.5 Turbo dizel motor seçeneği bulunuyor. Beygir ve tork açısından bu motor iki gruba ayrılıyor. Motor 102 HP güce ve 250 Nm torka sahip. Sürücüler aynı anda şehir içinde 4,7 litre ile şehir dışında 3,9 litre yakıt arasında seçim yapabiliyor. 130 HP seçeneği ile 300 Nm tork üretilebilir. Buna karşılık şehir dışı benzin kullanımı 4,1 litre, şehir içi yakıt tüketimi ise 4,7 litre. İlk seçenek 6 ileri manuel şanzımana sahipken, ikinci seçenek 8 ileri otomatik şanzımana sahip. İlkinin 0-100 hızlanma durumu 13 saniyede, ikincisinin ise 11 saniyede olduğunu not ederek özetleyelim. Bunların hepsi elbette üretim verileridir. Bu nedenle, günlük kullanımı değişebilir.

Opel, ticari araç pazarına "Taşımanın Efendisi" sloganıyla çıkış yapan Combo modeliyle katılıyor. Ancak Opel bu arabayı aile aracı olmasının yanı sıra ulaşım için de faydalarını sunabilecek şekilde yaratmış. İkinci tek sıra koltukları ve soldan ikinci sürgülü kapısıyla Combo, güçlü dizel motoru ve çağdaş otomatik şanzımanı sayesinde önemli bir tercih. Araba, ayrı ayrı ayrılabilen arka koltuk sırası nedeniyle oldukça pratiktir. Araç 2126 litre maksimum yük kapasitesine sahip. Ön yolcu koltuğu katlandığında 2,70 mm'lik bir yükleme derinliği elde ediliyor. Opel Combo'nun içinde bol miktarda baş ve diz mesafesi de var. Aynı zamanda ferah bir his veriyor. Koltuk tasarımları ideal olmasa da iç mekan küçük gözbebekleriyle dolu. Rutin bir yanaşma yolculuğu çok rahatlatıcı hale getirebilir.

Opel Combo Fiyat Listesi

  • 5 102 HP Dizel MT6 Edition satış fiyatı 552.900 TL
  • 5 130 HP Dizel AT8 Edition satış fiyatı 622.900 TL, Elegance fiyatı 682.900 TL, Ultimate fiyatı ise 730.900 TL

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.