DPB Başkan Vekilinden 12 Bin 500 Sağlık Personeli Alımı Açıklaması Geldi

Devlet Personel Başkan Vekili Enes Polat, katıldığı bir televizyon programında Sağlık Bakanlığı personel alımı için tarih verdi. İşte Sağlık personeli alım için Enes Polat'ın yaptığı açıklama.

Yayınlanma:
DPB Başkan Vekilinden 12 Bin 500 Sağlık Personeli Alımı Açıklaması Geldi

Trt ekranlarına konuk olan DPB Başkan Vekili Enes Polat, yaptığı son dakika konuşmasında Sağlık Bakanlığı personel alımı ilanının kısa süre içinde yayımlanacağını açıkladı.

7 Nisan 2017 tarihinde TRT Haber Canlı yayınına katılan Devlet Personel Başkan Vekili Enes Polat, Kamu Personel Alım Süreçleri hakkında açıklamalarda bulundu.Polat yaptığı açıklamasında devam eden kamu personeli alım ilanlarına değinirken, beklenen Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili de bilgi verdi. Polat açıklamasında, "Geçtiğimiz günlerde 4 bine yakın sağlık personelinin ataması yapıldı. Yine Sağlık Bakanlığı tarafından önümüzdeki günlerde 12 bin 500 personelin ataması yapılacak." sözlerini söyledi.

Bu açıklama sonrasında atama bekleyen sağlık personelleri, sabırsız bir şekilde Sağlık Bakanlığının, Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımlanacak ilanını beklemeye başladı. Atama duyurusunun ise kısa bir süre içinde yayımlanması bekleniyor.

Devlet Personel Başkan Vekili Enes Polat'ın Açıklamaları Şu Şekilde

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'da daha önce katıldığı bir programda yaptığı açıklamasında personel alımı ile ilgili detayları açıklamıştı. Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili Bakan Recep Akdağ'ın açıklamalarının yer aldığı diğer haberimize gitmek için lütfen TIKLAYIN

Kamu personeli alım ilanlarına ulaşmak için TIKLAYIN

Sağlık Bakanlığı personel alım ilanından, memur haberlerinden, kamu haberlerinden, dpb haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini sosyal ağlardan takip edebilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.