DPB, En Az Ortaöğretim Mezunu KPSS'li ve KPSS'siz Memur Alımı Başvuru Süresini Uzattı | SON DAKİKA

Başvuruları bugün sona erecek olan sosyal hizmetler kanunu kapsamında en az ortaöğretim mezunu 3 bin 220 memur personel alımı için başvuruların, uzatıldığı açıklandı. İşte Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yayımlanan duyuru ve personel alımına ait detaylar.

Yayınlanma:
DPB, En Az Ortaöğretim Mezunu KPSS'li ve KPSS'siz Memur Alımı Başvuru Süresini Uzattı | SON DAKİKA

Geçtiğimiz gün Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden, sosyal hizmetler kanunu kapsamında 3 bin 220 personel alımı yapılacağı belirtilmişti. İlana başvurular ise 13 Ocak (Bugün) sona eriyordu. Ancak DPB tarafından yapılan son dakika açıklamasında başvuru süresinin uzatıldığı belirtildi.

DPB tarafından yayımlanan son dakika duyurusunda;

"Bilindiği üzere 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanununun ek 1 inci maddesi kapsamında sosyal hizmet modellerinden yararlananlardan istihdam hakkını haiz olanların atanabilmesi için Devlet Personel Başkanlığınca 30 Aralık 2016-13 Ocak 2017 tarihleri arasında toplam 3220 kadro/pozisyon için tercih başvurusu alınacağı duyurulmuştu.

Hak sahiplerine ulaşılarak tercih yapacak aday sayısını artırmak ve hak sahiplerinin kılavuzu inceleyebilecekleri zamanı uzatarak tercihlerini hatasız bir şekilde yapabilmelerine imkan sağlamak üzere daha önce ilan edilen tercih tarihlerinde değişiklik yapılması gereği duyulmuştur.

Bu itibarla, 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında gerçekleştirilen ve 13 Ocak 2017 Cuma günü 23:59 da sona ereceği belirtilen tercih işlemlerinin son başvuru tarihi 20 Ocak 2017 saat 23:59 olarak değiştirilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

ifadelerine yer verildi.

İlgili ilana başvuru şartları ve diğer tüm detaylar için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.