Dünya Yıldızları Antalya Film Festivali'nde Buluşuyor

Dünyaca ünlü birçok yıldız sinema oyuncusu, 16-23 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Antalya Film Festivaline katılmak için Antalya'ya geldi.

Yayınlanma:
Dünya Yıldızları Antalya Film Festivali'nde Buluşuyor

Bu yıl 53' üncüsü düzenlenecek olan Antalya Film Festivali'nde önceki gün yıldızlar geçidi yaşandı.

Dünyaca ünlü yıldızların ağırlanacağı ve bu yıl 53' üncüsü 16-23 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Antalya Film Festivali, önceki gün yıldızları ağırlamaya başladı. Antalya Film Festivali'ne katılmak için önceki gün Antalya'ya gelen ünlüler arasında Andie Macdowell, Audrey Tautou, Esai Morales ve George Hamilton gibi isimler yer aldı.

Her yılın Ekim ayında düzenlenen ve ülke geneli ile dünya genelinde büyük rağbet gören Antalya Film Festivali'nin bu yıl 53' üncüsü 16-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival kapsamında düzenlenecek olan etkinliklere katılmak için ilk olarak Antalya'ya gelen isimler arasında Fransız Aktris Audrey Tautou oldu. Antalya Film Festivali'ne katılmak için önceki gün ülkesinden Antalya'ya seyahat eden başarılı oyuncu Tautou, Antalya Havalimanında CIP girişinden çıkış yaptı. Şık görünümü ile dikkatleri biranda üzerine çekmeyi başaran güzel oyuncu Tautou, şapka ve güneş gözlükleri ile şimdiden ilgi odağı olmayı başardı. Dünya genelinde ses getiren 'Amelie' filminde başrol oynayan güzel oyuncu, Film Festivali kapsamında verilecek olan ödüllerden Altın Portakal Onur Ödülünün sahibi olacak. Öte yandan güzel oyuncu, ülkesinde yaşayan Vietnamlı yönetmen Tran Anlı Hung'un yönetmenliğini yaptığı 'Sonsuzluk' isimli filmin Festivalde gösterimi sırasında sinemaseverlerle buluşacak.

Hoolywood'un Yıldızları Antalya'da

ABD sinemasının ünlü isimlerde, 16-23 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Antalya Film Festivali'ne katılmak için Antalya'ya geldi. Önceki gün itibariyle George Hamilton, Andie Macdowell, Esai Manuel Morales ve John Savage Antalya'ya iniş yaptı. Sempatik tavırları ile bölgedeki insanların sempatisini bir anda kazanmayı başaran ünlü oyuncular, otellerine yerleşmek üzere özel araçlarıyla havalimanından ayrıldı.

5haber.com  | DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.