Düşen Helikopterdeki Gaziantepli Polis Memuru Mesut Özdemir Şehit Oldu

Alınan son dakika bilgisine göre Gaziantepli polis memuru Mesut Özdemir, Tunceli'de meydana gelen helikopter kazasında şehit oldu. Şehidin acı haberi baba evine ulaştı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Düşen Helikopterdeki Gaziantepli Polis Memuru Mesut Özdemir Şehit Oldu

Türkiyeyi yasa boğan haber bugün Tunceli'den geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre Tunceli'nin Pülümür İlçesi'nde, helikopterin kaza sonucu düşmesi ile şehit olan polislerden 31 yaşındaki Mesut Özdemir'in acı haberi, memleketi Gaziantep'te yaşayan ailesini yasa boğdu.

Tunceli'de meydana gelen helikopter kazasında şehit olan polisin haberini, Şehitkamil İlçesi'ne bağlı Yığınlı Mahallesi'nde yaşayan ailesine polis yetkilileri verdi. Şehit polis Özdemir'in acı haberini alan annesi Ayşe ve babası Servet Özdemir, gözyaşlarına boğuldu. Şark görevini Tunceli'de yaptığı belirtilen 6 yıllık polis memuru şehit Özdemir'in baba evine ve bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehit evi, taziyeye gelen yakınları ve komşularıyla dolup taştı.

Bekar olan şehit polis Özdemir'in cenazesi, yarın Yığınlı Mahallesi'nde düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Gaziantep

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.