Duygulandıran Görüntü Yaşandı! Türkiye İçin Dua Etmeye Devam Edin

Kahramanmaraş ve diğer illerde yaşanan deprem felaketleri sonrasında duygusal görüntülerde ortaya çıkmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Duygulandıran Görüntü Yaşandı! Türkiye İçin Dua Etmeye Devam Edin

Duygulandıran görüntülere sahne olduğumuz depremle, dünyanın ne kadar anlamsız bir yer olduğunu fark ettik. Öyle ki her an ölümle burun buruna kalma durumu yaşanıyor. Deprem ile ilgili çalışmalar yapılırken bir yandan da duygulandıran görüntüler ardı arkası kesilmeden yaşanmaya devam ediliyor. Özellikle enkazdan sağ şekilde kurtarılanların acı dolu yaşam mücadelesi de bir ömür boyunca hafızalarda silinmeyerek etki yaratmaya neden olacak.

Türkiye’ye yönelik destek mesajları da bakıldığı zaman dünyanın pek çok yerinden de verilmeye devam ediliyor. Onlardan biri de İspanyol şef tarafından geldi İspanyol Şef, Türkiye’de yaşanan deprem olaylarından sonra Türkiye’deki deprem faciasında enkaz altında kalan kişilere yardımcı olmak amacıyla ülkemizin yolunu tuttu. Yapmış olduğu bu hareket geniş bir yer tutmasına sebep olurken diğer yandan da duygusal bir görüntünün de açığa çıkmasına neden oldu.

Tüm Dünyadan Destek!

Tüm dünyadan destek verilmeye devam ediliyor. Türkiye’deki deprem olaylarından sonra pek çok vatandaşımızı kurtarmak amacıyla da yoğun bir çalışma sürülüyor. Her ne kadar enkaz altındaki kişilere ulaşmak için dakikalar ile bir mücadele içerisinde olmaya devam edilirken diğer yandan da umutlar tükenebiliyor. Fakat işin en çok sevindiren yanlarından biri de her ne kadar günler geçse umutlar tükenme noktasına gelse bile enkaz altından sağ çıkarılarak mucizeye tanık olmamıza neden olacak pek çok olaylar da ardı arkasınca yaşanmaya devam ediliyor.

Deprem sonrası ülkemizde yaşanan durumlarla ilgili olarak tüm dünya ülkeleri tarafından sürekli olarak takipler yapılmaya devam ediliyor. Hatta ünlü sanatçılardan, futbolculara ve hatta şeflere kadar pek çok kişi hem maddi yardım hem de manevi olarak Türkiye’nin de yanında olduğunu belirtti.

Tüm Dünya Seferber Oldu! İspanyol Şef’ten Duygullandıran Görüntü

ispanyol-ekipten-duygulandiran-paylasim-kahramanlar-onlar-5u4fcxrq.jpg

Türkiye’deki yaşanan deprem olayları ile ilgili olarak duygulanmamıza neden olacak olaylar tüm hızıyla yaşanıyor. Kore, Yunanistan, Brezilya’nın yanı sıra aynı zamanda da İspanyol Şef tarafından yardımcı olmak için Türkiye’ye gelmesi duygusal görüntü yarattı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.