DXOmark Açıkladı: İşte En İyi Pil Gücüne Sahip Akıllı Telefonlar

Teknoloji piyasasında kullanıcılara sunulan modellerle ilgili sürekli test çalışması yapılmaya devam ediliyor. DXOmark’ın açıklamış olduğu en iyi pil gücüne sahip akıllı telefonlar hangisi diyorsanız gelin bir göz atalım.

Yayınlanma:
DXOmark Açıkladı: İşte En İyi Pil  Gücüne Sahip Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon teknolojisinde sürekli farklı tür modeller ortaya çıkıyor. Her akıllı telefon üreticisi de kullanıcılara modellerinde cezbetmeyi sağlayacak özellikleriyle hizmet veriyor. Bir yandan telefonlarla ilgili tanıtım yapılırken diğer yandan da test aşamaları yapılmaya devam ediliyor. Akıllı telefonlarda bir başka merak konusu haline gelen detaylardan biri pil seviyesi denebilir. Çünkü bazı akıllı telefonlardaki ani pil tüketimlerin yaşanması bir süre sonra şikayetlerin yapılmasına neden oluyor. DXOmark şirketi de piyasada yer alan akıllı telefonlarla ilgili sürekli analiz yapmaya devam ediyor. Akıllı telefonların performanslarını test eden DXOmark’a göre en iyi pil gücüne sahip akıllı telefonlar belli oldu.

En İyi Pil Kapasitesine Sahip Akıllı Telefonlar Belli Oldu!

En iyi pil kapasitesine sahip akıllı telefonların hangisi olduğuna dair araştırma yapıldı. Teknoloji cihazları ile ilgili araştırmalar yaparak tüketicilere daha doğru bir bilgi lanse eden DXOmark’a göre en iyi pil gücüne sahip olan akıllı telefonların hangisi olduğu belirlendi.

Sektörde telefonlarla ilgili kıyasıya bir yarış hakim. DXOmark’in şimdiye kadar ki yaptığı testler sonucunda akıllı telefon kullanıcıları da telefon konusunda daha net ve doğru kararlar alma şansına sahip oluyor. Yeniden şirket tarafından akıllı telefon piyasası ele alanırken yapılan incelemeler sonucunda 152 puan alan Honor Magic 5 Lite 5G birinci sıraya yerleşmiş oldu. Birinci sırayı kapma şansına sahip olan Honor Magic5 Lite 5G hemen yanı sıra 147 puan alarak cihazdaki 6000 mah kapasitesiyle dikkat çeken teknolojilerden biri olmayı başaran Honor X7 a aldı.

Honor Serileri Zirvede!

DXOmark’a göre yapılan incelemeler sonrasında Honor serilerinin de zirvede yer aldığını söylemek mümkün. Honor serilerinin özellikle güç konusundaki beklentileri karşılayacak performans sergilememesi piyasada birinci sırada yer almalarını sağlamasına neden oluyor. Honor Magic 5 Lite 5G en iyiler arasında yer almayı başarıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.