E Okul Öğrenci Girişi Not Sorgulama-E Okul VBS Giriş Nasıl Yapılır? İlk Dönem Not Öğrenme

E okul Veli Bilgilendirme Sistemine giriş nasıl yapılır? E okul ile ilk dönem not sorgulama işlemi nasıl yapılır? E okul sistemine nasıl giriş yapabilirim? İşte E okul hakkında detaylı bilgi ve not sorgulama sayfası.

Yayınlanma:
E Okul Öğrenci Girişi Not Sorgulama-E Okul VBS Giriş Nasıl Yapılır? İlk Dönem Not Öğrenme

yarı yıl tatilinin gelmesi ile birlikte binlerce öğrenci karne heyecanı yaşamaya başladı.

20 Ocak Cuma günü 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemi sona erecek. Dönemin sona erecek olması ile birlikte milyonlarca öğrenci, internet üzerinde notlarına bakmak ve e okul sistemi üzerinden karnelerini kontrol etmek için bilgisayar başına geçti. Peki e okul üzerinden not sorgulama işlemi nasıl yapılır? E okul sistemine giriş nasıl yapılır? E okul ile nasıl karne notlarımı görebilirim? İşte detaylar ve diğer bilgiler.

Bilişim teknolojisinin son yıllarda ülkemizde önemli bir yer kaplaması ile birlikte hemen hemen tüm işlemler internet üzerinden yapılabiliyor. Bunlardan en önemli olan ve en çok aranan işlemlerden biri de e okul veli bilgilendirme sistemi oluyor. E okul veli bilgilendirme sistemi ile öğrenciler ve velileri, internet ortamında notlara bakabilmekte ve öğrencinin notlarını anlık olarak takip edebilmektedir. Öğretmenler kendilerine verilen özel panelle öğrenci notlarını sisteme giriyor ve öğrenciler kendi okul numaraları ve T.C kimlik numaraları ile VBS'ye girip notlarından haberdar olabiliyor.

E-okul Giriş Nasıl Yapılır?

Karne heyecanının yaklaşması ile birlikte binlerce öğrencinin en çok aradığı kelimelerden biri de e okul ile not sorgulama oldu. Öğrenciler ve veliler, aşağıda bulunan bağlantı adresi üzerinden panellerine giriş yapabilir ve 2016-2017 ilk dönemi notlarını öğrenebilirler.

E okul Veli Bilgilendirme Sistemi Girişi İçin TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.