Ece Erken’den Şok Eden Açıklama! Eşimin Katilleri En Ağır Cezaları Alsınlar

Geçen sene silahlı saldırıya uğradıktan sonra vefat eden Şafak Mahmut Yazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken ölüm yıl dönümü nedeniyle eşini andı.

Yayınlanma:
Ece Erken’den Şok Eden Açıklama! Eşimin Katilleri En Ağır Cezaları Alsınlar

Ece Erken işimin katilleri en ağır cezaları alsın diyerek bunu görmeyi tüm kalbiyle istediğini söyledi. Yeşilköy'de eşinin uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybetmesi nedeniyle Ece Erken çok zor günler geçirdi ve hala içirmeye devam ediyor. Bu konu hakkında Ece Erken tarafından söylenenleri ve konu ile ilgili ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

Sunucu ve oyuncu Ece Erken 2001 yılında Avukat Şafak Mahmut Yazıcıoğlu ile nikah masasına oturarak Dünya evine girmişti. Evlenmelerinin ertesi senesinde silahlı saldırıya uğraması sonucu vefat eden eşi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu için Ece Erken sosyal medyada bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşım ile vefat eden eşini alan Ece Erken eşinin katillerinin en ağır cezayı çarptırılmasını istediğini ve bunu canı gönülden dilediğini belirtti.

En Ağır Cezaları Alsınlar

Ece Erken eşinin vefat yıllarını ile alakalı onu öldüren Katiller için en ağır cezaları alsınlar dedi. Yapmış olduğu sosyal medya paylaşımında eşinin vefatının ardından tam bir sene geçtiğini belirten Ece Erken, Pazartesi günü eşinin mahkemesi olduğunu da söyledi. Eşini kendilerinden alanlar ve onları bu halde yarım bırakanlar en ağır cezaları alsınlar dedi ve bunu Allah'tan tüm kalbiyle istediğini belirtti.

eceerken3.webp

Ece Erken Soyadını Neden Sildi?

Kısa bir süre önce yapmış olduğu paylaşımda bir takipçisinin kendisine eşinizin soyadını niçin sildiniz diye bir soru sorması üzerine Ece Erken yaşanan olayların ardından eşinin bazı akrabaları ile sorun yaşadığını ve onlarla aynı soyadı taşımak istemediği için soyadını sildiğini belirtti. Erken aynı zamanda Gün geçtikçe onlar hakkında çok iğrenç ve kötü şeyler duyuyorum dedi.

3334426-810x458.jpg

Reddi Miras Yapıyorum

Geçtiğimiz yıllar içerisinde reddi miras yaptığını açıklayan ünlü sunucu, “Eşimi gerçekten çok sevdim. Onu büyük bir özlemle anıyorum. Ancak rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve görmeye devam eden; bu kötü insanlarla ismimin gerçekten daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz birbirimize sadece gönülden bağlıydık ve öyle de kalacağız... Reddi miras yapıyorum. Herkese sevgi ve saygılarımla..." ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.