Edirne , Tekirdağ ve Kırklareli Valiliklerinden Son Dakika Açıklaması (Okullar Kaç Gün Tatil?)

Trakya bölgesinde devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kar yağının bölgede etkili olması ile birlikte Valiliklerden de beklenen açıklama geldi.

Yayınlanma:
Edirne , Tekirdağ ve Kırklareli Valiliklerinden Son Dakika Açıklaması (Okullar Kaç Gün Tatil?)

Kar yağışının etkili olduğu Trakya'da, valilikler tarafından yapılan son dakika açıklamasında okulların tatil edildiği belirtildi. İşte Valiliklerden yapılan açıklama ve kar tatili verilen iller ile ilçeleri.

Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli valilikleri, bölgede bir süredir etkili olan yoğun kar yağışının ardından yarın eğitime 1 gün ara verilerek, okulların tatil edildiğini, kamuda çalışan engelli ve hamilelerin de 1 gün idari izinli sayılacağını açıklamasını yaptı.

Balkanlar üzerinden gelen yağışlı havanın etkisi altında kalan Trakya'da, 3 gündür aralıklı olarak devam eden kar yağışı dün gece itibariyle etkisini yitirdi. Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli valilikleri, kar yağışının ardından meydana gelen buzlanma ve sıfırın altına inen hava nedeniyle eğitime yarın 1 günlük ara verildiğini açıkladı.

Valilik Açıklaması

Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli Valiliği açıklamalarında şöyle denildi:

"09/01/2017 Pazartesi günü merkez ve ilçelerinde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm özel/resmi okullar ve kurumlar, kar/buzlanma nedeniyle 1 (Bir) gün tatil edilmiştir. Ayrıca kamu çalışanı engelli ve hamile personel 09/01/2017 Pazartesi günü 1(Bir) gün idari izinli sayılacaktır."

5haber.com  | Edirne

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.