EGM 3 Kadroya En Az Lise Mezunu Kadrolu Kamu Personeli Alımı Yapıyor (Başvuru Şartları Açıklandı)

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam etmek üzere hizmetli, Spiker ve Ses Kayıtçısı alımı yapılacak. Peki ilanlara kimler başvurabilir? Başvuru şartları nelerdir? Başvurular nasıl yapılacak?

Yayınlanma:
EGM 3 Kadroya En Az Lise Mezunu Kadrolu Kamu Personeli Alımı Yapıyor (Başvuru Şartları Açıklandı)

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinden 2 adet personel alım ilanı yayımlandı.

Yayımlanan ilanda EGM bünyesinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu adaylar arasından hizmetli, Spiker ve Ses Kayıtçısı alımı yapılacağı açıklandı.

Başvuru Şartları (Spiker ve Ses Kayıtçısı)

EGM Spiker ve Ses Kayıtçısı alım ilanına başvuru yapacak adaylarda, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’ inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, atanmak istediği unvanla ilgili olarak EK-1 de belirtilen öğrenim şartı ve diğer nitelikleri taşımak, sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak, emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak şartları aranır.

KPSS ve Mezuniyet Şartı

Başvuru

Spiker ve Ses Kayıtçısı alımı için başvurular, kimlik, 2 adet fotoğraf, mezuniyet belgesi ve KPSS sonuç belgesi ile 15-19 Ocak 2018 tarihleri arasında bulunduğu İlin Emniyet Müdürlüğüne şahsen müracaat etmesi gerekmektedir.

Başvuru Şartları (Hizmetli)

Hizmetli alımına başvuru yapacak adaylarda, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’ inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, atanmak istediği unvanla ilgili olarak EK-1 de belirtilen öğrenim şartı ve diğer nitelikleri taşımak, sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak, emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak şartları aranır.

KPSS ve Mezuniyet Şartı

Başvuru

İlana başvuru yapacak adayların kimlik, 2 adet fotoğraf, mezuniyet belgesi ve KPSS sonuç belgesi ile 8-12 Ocak 2018 tarihleri arasında bulundukları İlin Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne şahsen gitmesi gerekmektedir.

Memur alım ilanlarından haberdar olun;

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.