EGM Bin 493 Emniyet Müdür ve Amirinin Atama ile Yer Değiştirmelerini Açıkladı

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında 2016 yılı genel atama dönemi 2., 3. ve 4. sınıf emniyet müdür ve amirlerinin atamaları ile yer değiştirme işlemlerinin yapıldığını açıkladı.

Yayınlanma:
EGM Bin 493 Emniyet Müdür ve Amirinin Atama ile Yer Değiştirmelerini Açıkladı

Son dakika haberi Emniyet Genel Müdürlüğünden geldi. Yapılan açıklamada bin 493 personelin yer değiştirme işlemlerinin yapıldığı belirtildi.

2016 yılı genel atamaların son döneminde gerçekleşen atamalar ile 2'nci, 3'üncü ve 4'üncü sınıf emniyet müdür ve amirlerinin aramaları ve yer değiştirme işlemleri gerçekleşti.

Açıklamada ''Emniyet Genel Müdürlüğü ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde 2016 Yılı Genel Atama döneminde; 2. Sınıf Emniyet Müdürü, 3. Sınıf Emniyet Müdürü, 4. Sınıf Emniyet Müdürü ve Emniyet Amiri rütbelerinde toplam (1493) personelin atama ve yer değiştirme işlemleri tamamlandı. Buna göre; 1'inci hizmet bölgesinden 2'nci hizmet bölgesine (168) personelin, 2'nci hizmet bölgesinden l'inci hizmet bölgesine (133) personelin, 1'inci hizmet bölgesinden 1'inci hizmet bölgesine (398) personelin, 2'nci hizmet bölgesinden 2'nci hizmet bölgesine (9) personelin atama işlemleri, (894) personelin rütbe terfi işlemleri, (37) 2. Sınıf Emniyet Müdürünün 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi işlemleri yapılmış olup (396) personelin İPKA talepleri kabul edildi'' ifadeleri yer aldı

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, Emniyet haberlerinden, polis haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5 haber.com adresini takipte kalın.

5haber.coım  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.