Ekonomi Bakanlığı Müşavirliğine Sevde Bayazıt Kaçar Atandı (Sevde Bayazıt Kaçar Kimdir?)

25 Mart tarihli Resmi Gazete sayısında yayımlanan atama kararına göre Sevde Bayazıt Kaçar, Ekonomi Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği görevine atandı. Peki Sevde Bayazıt Kaçar kimdir? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Ekonomi Bakanlığı Müşavirliğine Sevde Bayazıt Kaçar Atandı (Sevde Bayazıt Kaçar Kimdir?)

25 Mart Cumartesi tarihli Resmi Gazete sayısında Ekonomi Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine ait atama kararları yayımlandı.

Yayımlanan atama kararına göre, Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliğine Sevde BAYAZIT KAÇAR’ın atanması, 657 sayılı Kanunun 59 ve 60 ıncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

Sevde Bayazıt Kaçar Kimdir?

2 Mart 1974 tarihinde Kahramanmaraş'ta dünyaya gelen  Sede Beyazıt Kaçar, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunudur.

Belgesel film yapımcılığı, İstanbul Bahçelievler Belediye Meclisi Üyeliği, Kahramanmaraş ve İlçeleri Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkan Yardımcılığı yapmıştır. TBMM 24.ve 25. Dönem Kahramanmaraş milletvekiliği görevlerini yapmıştır 24. Dönem Parlamentolararası Birlik Türk Grubu Üyesidir. Şair Adil Erdem Bayazıt'ın kızıdır. Evli ve iki çocuk annesidir.

Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Konya Milletvekili Gülay Samancı ve Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey ile birlikte 31 Ekim 2013 tarihinde TBMM oturumuna baş örtüsü ile girmiştir.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, şpolitika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.