Elazığ Depreminde Mucizeler Yaşanıyor

Elazığ Sivrice'de yaşanan 6,6 Şiddetinde ki depremde mucize haberleri gelmeye başladı ve insanlar için umut olmaya başladı.Şuana kadar vatandaşımızın can verdiği 922 adet yaralının olduğu depremde umut olacak haberler geliyor.Mustafa...

Yayınlanma:
Elazığ Depreminde Mucizeler Yaşanıyor

Elazığ Sivrice'de yaşanan 6,6 Şiddetinde ki depremde mucize haberleri gelmeye başladı ve insanlar için umut olmaya başladı.Şuana kadar vatandaşımızın can verdiği 922 adet yaralının olduğu depremde umut olacak haberler geliyor.

Mustafa Paşa Mahallesi'nde dört katlı bir apartmanın enkazında kalan Cengiz Çelik ile telefonla irtibata geçildi. Enkazda Çelik'in eşi ve iki oğlunun da bulunduğu öğrenildi.

Arama-kurtarma ekipleri, Cengiz Çelik'in tarifiyle enkazdan ilk olarak Gülsüm Çelik'i çıkardı.

Cengiz Çelik ve iki oğlu için çalışmalar sürüyor.  Elazığ Maden'e bağlı Gezin beldesindeki bir enkazda ise üç kişilik Dişli Ailesi ile de iletişim kuruldu.

Ekipler saat 08.10 sularında ulaştıkları baba Meriç Dişli'yi enkazdan sağ olarak çıkardı. Yaklaşık 1 saat sonra sonra ekipler bu kez de 6 aylık hamile olduğu öğrenilen anne Pınar Dişli ve oğlu Miraç Dişli'yi de enkazdan çıkardı. Anne ve oğlu hastaneye sevk edildi.

Saat 09.35 sularında Mustafapaşa mahallesindeki enkazdan kimliği belirlenemeyen bir kadın daha sağ olarak çıkarıldı.

Sabah saatlerinden bu yana enkazlardan çıkarılanların sayısı 5 oldu. Geceden bu yana ise toplamda 2'si çocuk 8 kişi enkazdan sağ olarak çıkarıldı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.