Elazığ'da Askerlerin İçinde Bulunduğu Araç Şarampole Devrildi: 3 Asker Yaralı | SON DAKİKA

Alınan son dakika bilgilerine göre Elazığ'da askerlerin içinde bulunduğu bir otomobil şarampole devrildi. Kazada 3 asker yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Elazığ'da Askerlerin İçinde Bulunduğu Araç Şarampole Devrildi: 3 Asker Yaralı | SON DAKİKA

Son dakika haberi Elazığ'dan geldi.

Alınan bilgiye göre Elazığ'ın Alacakaya İlçesi Sori bölgesinden kent merkezine doğru gitmekte olan ve içerisinde askerlerin bulunduğu özel bir otomobil, devrilerek şarampole yuvarlandı. Otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 asker yaralandı.

Elazığ'a bağlı Arıcak İlçesinin Erimli Karakolu'nda görev yapmakta olan 2 jandarma uzman çavuş ve 1 uzman erbaşın içerisinde bulunduğu 23 EZ 880 plakalı özel bir otomobil, Elazığ’a doğru seyir halindeyken Alacakaya İlçesi Sori bölgesi yakınlarında, son günlerde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle oluşan buzlanma nedeniyle kontrolden çıktı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini yitirdiği araç şarampole yuvarlandı. Aracın şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında, otomobil içerisinde bulunan 3 asker yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri geldi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada yaralanan 3 askeri ambulansla Alacakaya Devlet Hastanesi'ne götürerek tedavi altına aldı. Müşahade altına alınan yaralı askerlerin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Elazığ

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.