Elazığ'da korkunç kaza: Şarampole yuvarlanan araç içinde sıkışan 2 kişi öldü, 3 yaralı

Elazığ'da meydana gelen olayda şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine araç şarampole yuvarlandı. Aracın şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Elazığ'da korkunç kaza: Şarampole yuvarlanan araç içinde sıkışan 2 kişi öldü, 3 yaralı

Son dakika haberi Elazığ'dan geldi. Alınan son bilgilere göre Elazığ-Bingöl karaolu üzerinde bulunan İçme Köyü yakınlarında bir kaza oldu. Bölgede meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Bingöl'den Elazığ istikametine gitmekte olan ve Bekir Carfi idaresinde olduğu belirtilen 23 BE 316 plakalı otomobil, bugün akşam saatlerinde Elazığ-Bingöl karaolu üzerinde bulunan İçme Köyü mevkisinde direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Aracın şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada araç içindekiler sıkıştı. Yoldan geçen ve olayı fark edip duran sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, AFAD, UMKE ve itfaiye ekipleri de bölgeye gönderildi.

Kaza nedeniyle araç içinde sıkışanlar, itfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonucu çıkarılarak, bölgede hazır olarak bekleyen 112 ekipleri tarafından hastanelere sevk edildi. Kazada Sakine Carfi olay yerinde, Nurten Kan ise kaldırıldığı Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yaralanan araç sürücüsü Bekir Cerfi ile ismi öğrenilemeyen 2 kişinin tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Elazığ

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.