Elazığlı Topçu Astsubay Kıdemli Çavuş Önder Pınar Fırat Kalkanında Şehit Oldu

Fırat Kalkanı Harekatında düzenlenen operasyonlarda çıkan çatışmada şehit olan Elazığlı Topçu Astsubay Kıdemli Çavuş Önder Pınar'ın ailesine şehadet haberi verildi.

Yayınlanma:
Elazığlı Topçu Astsubay Kıdemli Çavuş Önder Pınar Fırat Kalkanında Şehit Oldu

Yaklaşık olarak 4 ay önce Suriye'nin kuzey bölgesinde bulunan Cerablus kentinde başlayan ve son olarak El Bab sınırına kadar gelinen Fırat Kalkanı Harekatında bugün acı bir gün yaşandı. Harekatta DEAŞ'ın saldırıları sonucu 14 askerimiz şehit olurken 33 askerimiz de yaralandı. Şehit olan askerlerimizden 24 yaşındaki Topçu Astsubay Kıdemli Çavuş Önder Pınar’ın Elazığ’daki baba evine acı haber ulaştı.

Suriye’de devam eden Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) ele geçirmeye çalıştığı El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ militanları ile Türk askerleri arasında çıkan çatışmada 14 askeriz şehit olmuş, 33 askerimiz de yaralanmıştı. Şehit olan Elazığlı Topçu Astsubay Kıdemli Çavuş Önder Pınar’ın merkez Kültür Mahallesi Kayısılı Sokak 11 numaradaki baba evine acı haber, sağlık ekipleri ve askeri yetkililer tarafından verildi. Elazığ Vali Yardımcısı Mehmet Fevzi Dönmez de şehidin baba evine giderek yakınlarına başsağlığı diledi.

Şehidimizin acılı ailesinin evine, itfaiye ekipleri tarafından Türk bayrağı asıldı. 24 yaşındaki Önder Pınar'ın şehadet haberi duyan şehit yakınları ve komşuları da eve gelerek şehidin annesi Songül ve babası Muzaffer Pınar'ı teselli etmeye çalıştı. Muzaffer ve Songül Pınar çiftinin 2 çocuğundan biri olan şehit Topçu Astsubay Kıdemli Çavuş Önder Pınar'ın bekar olduğu ve 5 yıldır görev yaptığı öğrenildi.

Şehidimize Allah'tan Rahmet ve Yakınlarına Başsağlığı Diliyoruz.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Elazığ

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.