Elbistanlı Uzman Onbaşı Ayhan Güzel Fırat Kalkanında Şehit Oldu

Fırat Kalkanında çıkan çatışmada 26 yaşındaki Kahramanmaraşlı Uzman Onbaşı Ayhan Güzel şehit oldu. Şehidin acı haberi, Elbistan'da bulunan ailesini yasa boğdu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Elbistanlı Uzman Onbaşı Ayhan Güzel Fırat Kalkanında Şehit Oldu

Suriye'de 4 aydan fazla bir süredir devam eden ve bölgedeki terör örgütlerine yönelik sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda çıkan çatışmalarda şehit olan Uzman Onbaşı 26 yaşındaki Ayhan Güzel'in şehadet haberi, memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde yaşayan ailesini yasa boğdu.

Ağustos ayında Suriye'nin kuzey bölgesinde bulunan Cerablus bölgesinde başlayan Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'nin El Bab bölgesinde çıkan çatışmalarda şehit olan evli ve 1 çocuk babası Uzman Onbaşı Ayhan Güzel'in şehadet haberini, Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun ve Jandarma Komutanı Üsteğmen Vural Ekiz tarafından ilçeye bağlı Tepebaşı Mahallesi'nde yaşayan ailesine verildi. Babasının daha önce yaşamını yitirdiği Güzel'in acı haberini alan annesi Meryem Güzel, gözyaşlarına boğuldu. Türk bayrakları asılan baba evine yakınları taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit Uzman Onbaşı Ayhan Güzel'in cenazesi, yarın Elbistan'da düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

Suriye'de Ateşkes Yürürlüğe Girdi

Türkiye ile Rusya'nın Garantör sıfatı ile destek verdiği, BM tarafından terör örgütü sayılan örgütlerin kapsam dışına bırakıldığı ateşkes süreci Suriye'de başlatıldı.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.