Elçin Sangu ve Barış Arduç Altın Kelebek'te Ödüllerini Cüneyt Arkın'dan Aldı

Altın Kelebek ödüllerine Kiralık Aşk dizisi damgasını vurdu. Yılın en iyi komedi dizisi ödülünü alan dizinin başrol oyuncuları da en iyi erkek ve kadın komedi oyuncusu ödülünü aldı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Elçin Sangu ve Barış Arduç Altın Kelebek'te Ödüllerini Cüneyt Arkın'dan Aldı

Önceki gün düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde en iyi komedi dizisi dalında Elçin Sangu ile Barış Arduç,başrolünü paylaştıkları dizi olan Kiralık Aşk dizisi layık görüldü. Altın Kelebek ödülü ise başrollere takdim edildi.

Öte yandan düzenlenen Altın Kelebek Ödül töreninde birer ödül de almayı başaran Elçin Sangu ve Barış Arduç ikilisi, Kiralık Aşk dizisinde sergiledikleri oyunculuk performansları ile en iyi komedi dizisi kadın ve erkek oyuncu ödüllerini almaya hak kazandı. Çiftin ödüllerini, Türk Sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın ile oğlu verdi.

Star ekranlarında yayımlanan ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından beğeni ile takip edilen Kiralık Aşk dizisi son dönemlerin en iyi gençlik dizilerinden biri olarak görülüyor.

Elçin Sangu Kimdir?

Çerkes asıllı olan güzel oyuncu Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985 tarihinde doğdu. Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlayan Sangu, Sahne Tozu tiyatrosunda oyunculuk eğitimleri aldı. Burda aldığı oyunculuk eğitiminden sonra Sangu, dizilerde oyuncu olarak ekranlarda görünmeye başladı. İlk olarak Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile izleyici karşısına çıkan düzel oyuncu Elçin Sangu, bu dizide canlandırdığı Jale karakteri ile tanınmaya başlanmıştır. Bu projenin ardından Aş aç Beden Giyer dizisinde Nehir rolüne hayat veren başarılı oyuncu Sangu, bu projeden sora sırasıyla; Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde rol aldı.

Barış Arduç Kimdir?

9 Ekim 1987 yılında İsviçre'de doğan Arduç, daha sonra ailesi ile birlikte Türkiye'ye taşındı. İlk ve orta öğretimini burada tamamlayan Arduç'un oyunculuk kariyeri ise, tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanışmasından sonra başladı. Arduç sırasıyla, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili, Pis Yedili gibi dizilerde rol aldıktan sonra Benim İçin Üzülme, Bugünün Saraylısı ve Racon: Ailem İçin adlı dizilerde rol aldı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.