Elon Musk Açık Arttırma İle Twitter Kullanıcı Adlarını Satacak

Elon Musk, şirketi aldığı ilk andan itibaren gelirler konusuna özel bir önem veriyor. Bu kapsamda gelirleri artırmak için farklı bir yolu daha deneyeceği öğrenildi. Musk, kullanıcı adlarını açık artırma yöntemiyle satmayı...

Yayınlanma:
Elon Musk Açık Arttırma İle Twitter Kullanıcı Adlarını Satacak

Elon Musk, şirketi aldığı ilk andan itibaren gelirler konusuna özel bir önem veriyor. Bu kapsamda gelirleri artırmak için farklı bir yolu daha deneyeceği öğrenildi. Musk, kullanıcı adlarını açık artırma yöntemiyle satmayı planlıyor.

28 Ekimde şirket yönetimine alan Elon Musk, Twitter’da şimdiye kadar çok önemli değişiklikler yaptı, önemli kararlar aldı. Aldığı her karar olay olan Musk, bu kararlarla insanları şaşırttı.

Musk’ın son hamlesi de yine insanları şaşırtacak gibi görünüyor. New York Times tarafından ulaşılan kaynaklara göre Musk, Twitter kullanıcı isimlerini açık artırma yöntemiyle satmayı deneyecek. Açık artırma, çevrimiçi olarak yapılacak.

1,5 Milyar Hesap Boşa Çıkarılacak

Elon Musk, yıllardır kullanılmayan ve giriş yapılmayan yaklaşık 1,5 milyar kullanıcı adının boşa çıkarılacağını açıklamıştı. İşte bu boşa çıkacak hesaplar arasından talep görebilecek olanların satılması planlıyor.

elon musk twitter kullanıcı adı satacak

Bilindiği gibi birçok Twitter kullanıcısı özensiz olarak açmış olduğu hesapları daha sonra hiç kullanmıyor veya şifresini unutuyor. Bu tür hesaplar arasında spesifik isimlere sahip olanlar var. Herkesin sahip olmak isteyeceği bu hesapların satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

İddia henüz yeni olduğundan herhangi bir detay vermek mümkün değil. Açık artırmanın internet üzerinden yapılması güçlü bir olasılık. Ancak fiyatların nasıl olacağı, açılış fiyatı ve en az artırım fiyatının ne kadar olacağı, katılım şartları gibi detaylar henüz bilinmiyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.