Emekliler Bayram İkramiyelerini Nasıl Alacak ?

65 yaşından dolayı sokağa çıkma yasağı bulunan emekliler maaşlarını ya da bayram ikramiyelerini nasıl ne zaman alacak? detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Emekliler Bayram İkramiyelerini Nasıl Alacak ?

Emekli ikramiyeleri ne zaman ödenecek merak konusu olmuştu vatandaşların bu yıl Bayram ikramiyesini erken alması sevindirdi. Bayram ikramiyeleri  her yıl olduğu gibi Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde 1000 TL verilmektedir.

2020'nin ilk bayram ikramiyesi bu yıl koronavirüs nedeni ile  Nisan ayında verilmeye başlandı bugün  tahsis numaralarına göre verilmeye başlandı.12 milyon emeklinin Ramazan bayramı ikramiyelerinin ödemesi bugün başladı. SGK'lılar 7 10 Nisan arasında ikramiyelerini alacaklar. Bağ - kur ve Emekli sandığı Emeklileri'de 11 Nisan'da Bayram ikramiyesi alacak,

17 , 18 , 19 ' unda maaş  alanlar için 7 Nisan

20,21,22 'sinde maaş alanlar 8 Nisan

23,24 ünde maaşını alanlar 9 Nisan

25,26 'sında maaş alanlar 4B (Bağ-kur) ve (Emekli sandığı) kapsamında olanlar için ise 11 Nisanda aylık aldıkları Banka/PTT şubelerine yatacak.

Koronavirüs en çok yaşlıları etkilediği için  65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olması ile 65 yaş üstü olanlar için emekli aylığını SGK ve PTT arasındaki protokol gereği evlerine teslim ediliyor. Emekli İkramiyelerini almak isteyen 65 yaş üstü vatandaşlar bayram ikramiyelerini yakınlarına çektirebilecekler. Herhangi bir yakını bulunmayanlar Polis Jandarma'yı arayarak maaşlarını çektirebilecekler.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.