Emekliye Ne kadar Promosyon Verilecek

Sgk ve Ziraat Bankası Arasında Yapılan Anlaşmaya Göre Emeklilerin Alacağı Promosyon tutarları Açıklandı.

Yayınlanma:
Emekliye Ne kadar Promosyon Verilecek

Tüm Emeklilerin merakla beklediği haber en sonunda açıklandı. Bugün Ziraat Bankası Yetkilileri ve Sosyal Güvenlik Kurumu arasında yapılan görüşmelere göre emeklilerin ne kadar promosyon alacağı açıklandı ve anlaşma imzalandı.

Buna göre maaşları 1500 TL’ye kadar olan emeklilere 500 TL, 1500-2000 TL arasında olan emeklilere 625 TL, 2500 TL ve üzerinde olan emeklilere ise 750 TL promosyon ödemesi anlaşmayı takiben peşin olarak hesaplara yatırılacak.

Bu kapsamda 13 milyon emekli ve hak sahibine 9 milyar TL promosyon ödemesi yapılması bekleniyor.

En fazla emekli aylığı ödemesi gerçekleştiren Ziraat Bankası promosyon ödemelerinin yaklaşık yüzde 40’ını gerçekleştiriyor.

Özel bankalar ise yukarıdaki miktarların altında promosyon ödemesi yapamayacak. Promosyon ödemesini alan emekliler maaşlarını üç yıl boyunca başka bankaya taşıyamıyor.

SGK diğer bankalar ile de promosyon anlaşmaları imzaladıkça bunu duyuracağını bildirdi. Promosyon miktarı bir önceki promosyon dönemine göre yüzde 66 arttı.

Diğer Bankalar Ne Verecek ?

Şekerbank ise 2 otomatik talimatı verirse 150 lira, 10 kişi ile sınırlı olmak üzere yönlendirdiği her yeni emekli için de 150 lira ödüyor. TEB ise bankaya kazandırdığı her emekli için 150 TL ödüyor. Yapı Kredi’de de promosyon 1000 TL’ye kadar çıkıyor. Denizbank ise 0.99 faiz ile ihtiyaç kredisi kullandırıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.