Emniyet Genel Müdürlüğü Orta Okul Mezunu Kadrolu İşçi İlanı

Emniyet Genel Müdürlüğünde kadrolu işçi alımı yapılacak. En az ortaokul mezunu olarak belirtilen ilanda alıma dair tüm bilgilere yer verildi.

Yayınlanma:
Emniyet Genel Müdürlüğü Orta Okul Mezunu Kadrolu İşçi İlanı

Muğla Emniyet Genel Müdürlüğü işçi alımı yapacağını duyururken, alıma dair tüm merak edilen detaylara yer verdi. İŞKUR resmi web sitesi aracılığıyla Emniyetin kadrolu işçi alımıyla ilgili tüm öğrenilmek istenen bilgiler paylaşıldı. En az ortaokulu mezunu olanların başvurabilecekleri ilanda toplamda 8 personelin alınacak olduğu belirtildi. Buna göre istenen şartlara uyan kadrolu olarak çalışmak isteyenler 8 personel alımı içerisine girmek için başvurularını yapmaları gerekecek.

Muğla Emniyet Müdürlüğü İşçi Alımı

Muğla Emniyet Müdürlüğü kadrolu işçi alımı yapacak olduğunun açıklaması yapıldı. Muğla Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan Marmaris Polisevi Müdürlüğüne personel alımlarının yapılacak olduğunun müjdesine yer verildi. Böylelikle Emniyet Genel Müdürlüğünde çalışmak isteyen kişiler işçi alımları ilanlarına anında başvurularını yapabilecek.

Muğla Emniyet Müdürlüğü işçi alımları için üst yaş sınırı olmayacak. Yaşınız kaç olursa olsun ilana başvuru işlemlerinizi sorunsuz şekilde yapma şansına sahip olacaksınız. Toplamda 8 personel alımının yapılacak olduğunun haberi verilirken, hangi şartların aranacak olduğuna dair de bilgiler açıkça ifade edildi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kadrolu İşçi Alım Şartları

Muğla Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak kadrolu işçi sınıfında yer almak isteyenlerinde alımla ilgili şartlar hakkında bilgi sahibi olması gerekiyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından alımla ilgili olarak merak edilen detaylara yer verilmiş olurken şartlarında neler olacağına dair beyan da bulunmuştur. Muğla Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı Marmaris polisevine alınacak 8 kadrolu işçi için aranan şartlar şu şekilde olacak;

  • En az Ortaokul mezunu olması
  • 18 yaşını doldurmuş olmak ( üst yaş sınırı yok)
  • MEB onaylı hijyen eğitimi sertifikasına sahip olması
  • Marmaris ilçesinde ikamet ediyor olmak

Bu şartları taşıyanların ilana başvurmasında herhangi bir engel durumu söz konusu olmayacaktır. 3 unvanda yapılacak alımlarda personeller için herhangi bir yaş şartına yer verilmedi. İŞKUR resmi internet sitesi aracılığıyla tüm detayların aktarıldığı ilana başvuruları yaparak kadrolu olarak çalışma hakkına sahip olabilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.