Emrah Karaduman'ı Bıçaklayan Şüpheli Hakkında İlginç Detay (Karaduman'ın Sağlık Durumu)

Emrah KAraduman'ın ağlık durumu hakkında son dakika açıklaması geldi. Ünlü Dj Emrah Karaduman'ı bıçaklayan şüpheli yakalandı. Yakalanan şüpheli hakkında ilginç bir detay ortaya çıktı. İşte detaylar ve alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Emrah Karaduman'ı Bıçaklayan Şüpheli Hakkında İlginç Detay (Karaduman'ın Sağlık Durumu)

Eskişehir'de otel girişinde şoförü Volkan Karaca ile birlikte bıçaklı saldırıya uğrayan ve ağır yaralanan DJ Emrah Karaduman, kaldırıldığı ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ameliyata alındı. Karaduman'ın ameliyatının başarılı geçtiği ve sağlık durumunun iyiye doğru gittiği belirtildi.

Şüpheli Aleyna Tilki Hayranı

Emrah Karaduman ile şoförü Volkan Karaca'yı bıçakla yaralayan ve polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan şüphelinin 33 yaşındaki Enis Duman olduğu açıklandı. İşsiz olan Enis Duman polislere Aleyna Tilki hayranı olduğunu, ona ilgi duyduğunu ve platonik aşkla bağlandığını, bu nedenle Emrah Karaduman'a otel girişinde bıçakla saldırdığını söyledi. Duman, şoför Volkan Karaca'nın ise araya girmesi nedeniyle yaralanmış olabileceğini belirtti.

Aleyna Tilki Hasaneye Geldi

Genç şarkıcı Aleyna Tilki de Eskişehir'e gelerek Emrah Karaduman'ı ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ziyaret etti. Aleyna Tilki hastane çıkışında gazetecilere, "Arkadaşlar çok üzücü bir olay yaşadık. Ama Alah'a şükürler olsun ki çok küçük atlattık, ucuz atlattık. Gayet iyiyiz, kendisi çok iyi. Tabi ki de çok üzgünüz. Ama Allah'a şükürler olsun. Bir yandan da bunu belirtmek isterim. Verip verebileceğim bilgi bu şuanda. Bir de adli bir olay olduğu için çok fazla konuşmanı, irdelemenin, uygun olmadığını düşünüyorum ama, çok çok iyiyiz hiçbir sorun yok" diye konuştu.

Sağlık Durumu

Aleyna Tilki bir gazetecinin 'Hastanede onunla görüşebildiniz mi?" sorusu üzerine görüştüğünü belirtip "İyi olduğunu onaylayan hareketleri vardı. Şuuru, bilinci her şeyi açık, çok iyi durumu" dedi.

5haber.com  |  Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.