En Az Lise Mezunu 3 Bin 890 Personel Alımı Başvuruları Bugün Sona Eriyor (Tercihler Saat Kaçta Bitiyor?)

Sağlık Bakanlığı ve Kamu Hastaneleri Kurumu sözleşmeli sağlık personeli alımı tercih işlemleri için bugün son gün. İşte tercih işlemlerinin sona ereceği saat ve tercih işlemleri hakkında detaylı bilgi.

Yayınlanma:
En Az Lise Mezunu 3 Bin 890 Personel Alımı Başvuruları Bugün Sona Eriyor (Tercihler Saat Kaçta Bitiyor?)

Sağlık Bakanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı ve ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan en az lise mezunu sözleşmeli personel alım ilanına başvurular bugün sona eriyor.

Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu bünyesinde istihdam edilmek üzere 2017/3 kapsamında yapılacak olan merkezi alım ile toplamda 3 bin 890 sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacağı belirtildi. ÖSYM üzerinden alınan tercihler için son gün 9 Mart Perşembe (bugün) sona erecektir. 2 Mart günü başlayan tercih süreci bu akşam saat 23.59'da sona erecektir.

Başvuru Genel Şartları

# Ekte bulunan bulunan kılavuzda sözleşmeli pozisyonları tercih eden adayların, 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile aynı Kanunun 48’inci maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

# Sosyal Güvenlik Kurumundan emekli aylığı alanlar ile 65 yaşını doldurmuş olanlar göreve başlatılmayacaktır.

# Durumu “Başvuru Genel ve Özel Şartlarına” uygun olmayan adaylar ile yerleştirildiği sözleşmeli pozisyonun niteliklerini taşımayan, aranan nitelik ve şartları taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar, göreve başlatılmayacaktır.

2017/3 tercih kılavuzuna ulaşmak için TIKLAYIN

Tercih Ücreti

Tercih Ücreti Ne Kadar , Tercih Ücreti Yatırmak İçin Son Tarih Ne Zaman , ÖSYM Anlaşmalı Bankalar Hangileridir? Ayrıntılar için TIKLAYIN

Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçları bir tarih belirtilmedi ancak, tercih sonuçlarının önümüzdeki hafta içinde açıklanması bekleniyor. Tercih sonuçları açıklanır açıklanmaz haberdar olmak için sitemizi takipte kalın.

Personel alım haberlerinden, memur alım haberlerinden, kamu haberlerinden, son dakika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.