En Az Lise Mezunu 978 Memur Personel Alımı Başvuruları Devam Ediyor

CTE en az lise mezunu personel alımları için başvurular devam ediyor. İşte ilgili ilana başvuru şartları, son başvuru tarihi ve diğer detaylar.

Yayınlanma:
En Az Lise Mezunu 978 Memur Personel Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde ve cte.adalet.gov.tr adresi üzerinden yayımlanan ilan ile en az lise mezunu 300 infaz ve koruma memuru, 317 büro personeli (ceza infaz kurumu katibi), 43 diğer sağlık personeli (sağlık memuru), 32 teknisyen, 215 destek personeli (şoför), 43 destek personeli (aşçı), 25 destek personeli (kaloriferci), 3 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere toplam 978 personel alımı yapılacağı belirtilmişti.

İlana başvurular 2 Ocak günü başlamış olup 13 Ocak günü sona erecektir. İlgili ilana başvurular en az lise mezunu düzeyinden alınacak olup, başvuruların şahsen yapılması gerekmektedir. İşte ilana başvuru şartları ve diğer detaylar.

Başvuru Şartları

İlgili ilanan başvuruda bulunacak olan adayların;

# Türk Vatandaşı olması,

# Kamu haklarından mahrum bulunmaması,

# Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü Maddesinde belirtilen suçlardan mahkum olmaması,

€ Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olması,

# Güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmak,

# Adalet Bakanlığı Memur, Sınav-Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 6-18/c maddesinde bulunan şartları taşıdığını Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü Devlet hastahanelerinden alacakları sağlık kurulu raporu ile belgelemesi

# Merkezi sınavdan (KPSS) en az 70 puan almış olması,

# Yapılacak sınavın son başvuru tarihi olan 13 Ocak 2017 itibariyle 18 yaşını doldurmuş olmak;

# Merkezî sınavın (KPSS-2016) yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibariyle; infaz ve koruma memurları için 30 yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1986 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.); teknisyen, büro personeli (ceza infaz kurumu katibi),

destek personeli (aşçı, kaloriferci, şoför) için ise 35 yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1981 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.)

# Hizmet göreceği sınıfla ilgili özel kanun veya diğer mevzuatta aranan şartları taşıyor olması,

Şartları aranmaktadır.

Başvuru Esnasında İstenen Evraklar ve Başvuru Şekli

İlgili ilana başvurular, ekte belirtilen adalet komisyonlarına ya da en yakın adliyede başvuracak adliyeye acele kargo ile şahsen yapılacak.

# Başvuru formu,

# Diplomanın aslı veya onaylı fotokopisi,

# KPSS sonuç belgesi.

öte yandan her bir pozisyon için ayrı evraklar da istenmektedir. Hepsinden haberdar olmak için aşağıdaki bağlantıya göz atabilirsiniz.

İlanın detayları ve alım yapılacak komisyonlar için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.