En Büyük Hacimli Otomobil Belli Oldu: Citröen C5 X

Araç piyasasında markaların çıkarmış olduğu modellerin farklı özellikleri olabiliyor. Citröen’de farklı olmayı seven markalardan biri olurken tasarladığı C5X, en büyük hacimli otomobili oldu.

Yayınlanma:
En Büyük Hacimli Otomobil Belli Oldu: Citröen C5 X

En iyi büyük hacimli otomobil unvanı Citröen markasının sevilen modeli olarak C5 X’ oldu. Kadınlar Dünyasında yılın otomobili seçilen C5X, 5 kıta ve 45 ülkeden yapılan katılımlarla belirlenen oylar sonucunda en büyük hacimli otomobil olma hakkını elde etti. 63 otomobil gazetecinin de yer aldığı özel etkinlikte, yılın en hacimli otomobili olduğunun sorusu da yanıtlanmış oldu.

WWCOTY’nin son turda kalan 5 modeli Kadınlar Gününde yarış haline girmeye başlayacak. Son derece heyecanlı ve merak edilen bir yarış haline dönen otomobil modellerinden hangisinin çok daha popüler, iyi ve hacimli gibi kıyaslamaları yapılırken, oylamalarla da belirleniyor. Büyük ödülü kazananlar 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde birbirleriyle yarışmaya başlamış olacaklar.

thumbs-b-c-0683f1a7cb64cc99864f63288a9d22a1.jpg

Toplamda 6 Kategori Bulunuyor!

Modellerin yarış içerisine girecek olduğu toplamda 6 kategoriden seçmeler yapılmaya devam ediliyor. Öyle ki en büyük ödül, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü itibariyle belirlenmiş olacak. Katılımların oldukça fazla olduğu düzenlemede en iyi araçlarla ilgili tespitler yapılmaya başlanacak. Fakat bu sefer düzenlenen etkinlikte dikkat çeken farklı özelliklerden biri de kadınların yer alması. Otomobil konusunda karar verici olacak kadınlar, güçlü ve zayıf yanlarını tespit edecekler.

5 kıta, 63 gazeteci ve 45 ülkeden dahil edilecek olan kadınlar, otomobillerin hem zayıf hem de güçlü yanlarını tespit etmeye başlayacak. Belirlenecek kategoriler belli olurken her bir araç sınıfının özelliklerine göre kategori arasından seçim yapılmaya başlanacak.

6 Kategoride Neler Var? Kadınlar Karar Verecek

6 Kategori içerisinde neler olacağı, otomobil tutkunları tarafından öğrenilmek istenen bir konu haline geliyor. 6 kategoriye göz atıldığı zaman en hacimli otomobil, en yüksek performanslı otomobil, büyük SUV, şehir otomobili, 4X4, aile SUV’u gibi farklı şekilde sınıflandırılmış olan kategoriler arasında seçim yapılmaya başlanmış olacak. Böylelikle araçlardaki özellikler dikkate alınarak kategoriler içerisinden seçim yapılarak kararlaştırılmış olacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.