En Güzel Kandil Mesajları (23 Nisan Miraç Kandili Resimli ve Sözlü Mesajları)

Miraç Kandilinin gelmesi ile birlikte en çok aranan kelimelerden biri bugün ne kandili ve kandil mesajları oldu. 5haber olarak en güzel kandil mesajlarını takipçilerimiz için derledik. İşte en güzel ve anlamlı sözlü ve resimli cuma mesajları.

Yayınlanma:
En Güzel Kandil Mesajları (23 Nisan Miraç Kandili Resimli ve Sözlü Mesajları)

İslam Alemi tarafından mübarek olarak kabul edilen gecelerden olan Miraç gecesi 23 Nisan akşamını 24 Nisan gününe bağlayan gece eda edilecek.

Miraç Kandilinin gelmesi ile birlikte en çok aranan kelimelerden biri Miraç Kandili mesajları oldu. İşte sevdiklerinize ve yakınlarınıza bu mübarek gecede gönderebileceğiniz en güzel Miraç Kandili mesajları.

# İlahi rüzgarların kalplere estiği bu, her anın bir asra bedel olduğu bu mübarek Miraç gecesinde dualarda birleşmek dileğiyle. Hayırlı Kandiller.

# Her tohum yeni bir gülün, her gül bir baharın, her kandil ise Allah'ın rahmetinin habercisidir. Hayırlı Kandiller.

# Kardeşliğin daim olduğu, sevgilerin toplandığı, dostlukların sona ermediği, mutlu, umutlu ve sevgi dolu günlere. Hayırlı Kandiller.

# Canı gönülden edinilen iman, kalbin günahlardan, nifaklardan ve bozgunculuktan kurtulmasını sağlar. Dili ile doğru ve tatlı konuşan insan imanın en güzelini yaşayandır. Kandiliniz Mübarek Olsun.

# Gönüller vardır sevgiyi paylaşmak için , insanlar vardır dostlukların daim olması için, kandiller vardır günahların af olunması için. Dualarda buluşmak dileğiyle. Hayırlı Kandiller.

# Konsun pervazlara güvercinler, hular hulara karışsın, gelin ey Fatihalar, Yasinler, Tebarekeler. Hayırlı Kandiller

# Mübarek aylara Miraç gecesinden selam olsun. Hayırlı Kandiller.

# Mübarek Miraç gecenizi  kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

# Sofranız afiyetli, maddiyatınız bereketli, karar ve planlarınız isabetli, muhabbetiniz bol kalbiniz merhametle dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

# Yakınlık ne zamanda ne de mekandadır. Eller yukarı kalktığında akla gelenler en yakın olanlardır. Dualarda buluşmak ümidi ile. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

# Barış ve sevginin geldiği, dostlukların gittikçe büyüdüğü, hüzünlerin sona erdiği, belki durgun belki yorgun, yinede mutlu ve umutlu nice Miraç Kandillerine.

# Ruhu Aşk ve muhabbetle dolu, kalbi kutsi dava ile taşmış, her hareketi heyecan, coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan, Miraç Kandilin mübarek olsun.

# Dünün bugünle, ışığın gölgeyle, umudun gerçekle, üzüntünün mutlulukla, öfkenin sevgiyle barıştığı nice mutlu kandillere.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.