En Güzel Mevlid Kandili Mesajları- Kısa ve Anlamlı Mevlid Kandili Mesajları

Mevlid Kandili'nde sevdiklerinize gönderebileceğiniz ve onlarla paylaşabileceğiniz en güzel kandil mesajları haberimizin devamında.

Yayınlanma:
En Güzel Mevlid Kandili Mesajları- Kısa ve Anlamlı Mevlid Kandili Mesajları

Mevlid Kandili'nin gelmesi ile birlikte en çok aranan kelimelerden biri de Mevlid Kandili mesajları oldu.

İslam Alemi tarafından mübarek geceler arasında sayılan Mevlid Kandili gecesi 11 Aralık Pazar akşamını 12 Aralık Pazartesi akşamına bağlayan gece eda edilecek. İşte bu mübarek günde sevdiklerinizee gönderebileceğiniz en güzel kandil mesajları.

# Rabbım hepimize Efendimizin (S.A.V.) şefkatiyle dünyaya bakabilmeyi nasip eylesin. O (S.A.V.), taşlanırken dahi merhamet etmişti. Mevlid Kandiliniz Mübarek ve Nurlu Olsun.

# Nuruyla dünyamızı Şereflendiren Efendimizin (S.A.V) Şefaatine nail olmanız dilekleri ile. Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun!!

# Allah'a kulsun, zulmetler içerisinde parlayan bir nursun, senin gibi hakikatli dostun, Mevlid Kandilin mübarek olsun.

# Ne zaman iyiki 'lerimiz keşke 'lerimizden önde gider; O zaman hayatı yaşamaya başlarız. İyiki'lerle dolu bir yaşam dileğiyle Kandiliniz Mübarek Olsun.

# Peygamber hürmetine yaratıldı arş-ı alem. Ey Nurlu Peygamberimiz, bizleri şefaatinden mahrum etme. Mevlid Kandiliniz Mübarek olsun. Dualarınız makbul olsun.

# Bu nurlu günlerimizde mümin kullara, özel ve vazgeçilmez dostlara ailecek dualarımızı ve sevgilerimizi iletiyoruz. Kandiliniz mübarek olsun.

# Sizlere karanfilin sadakatini, menekşenin tevazusunu, sümbülün bağlılığını, lalenin gururunu, leyleğin saadetini versek, bize de duanızda yer ayırır mısınız? Kandiliniz mübarek olsun.

# Kalbinize huzur, sofranıza bereket, üzerinize sıhhat ve afiyet serpilsin. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

# Şeytan senden uzakta, melekler başucunda seni korusun, duaların kabul ve makbul, kederlerin son bulsun. Mevlid Kandilin mübarek olsun.

# Bu mübarek akşamda ellerini semaya, gönlünü Allah'a aç, bugün günahlardan olabildiğince sakın, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, Mevlid Kandilin mübarek olsun.

# Varlığı ezeli ve ebedi olan, adaletli ve merhamet sahibi Allah kendisine dua edenleri asla geri çevirmez. Dualarınızın kabul ve makbul olması dileği ile. Hayırlı Kandiller.

# Bu mübarek gecede nur inmiş kalplere, bir gül verilmiş tüm kul olanlara işte bu sevenlerin duası semalarda buluşmuş bu mübarek gecede dualarda buluşma dileğiyle. Hayırlı ve Nurlu Kandiller.

Mevlid Kandilinde yapılması gereken ibadetler için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.