En Güzel, Özel Regaip Kandili Resimli ve SMS Mesajları 2017

Regaip kandili vesilesi ile sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel, anlamlı, kısa resimli ve sms kandil mesajları haberimizde. İşte en güzel regaip kandili mesajları.

Yayınlanma:
En Güzel, Özel Regaip Kandili Resimli ve SMS Mesajları 2017

Bugün üç ayların başlangıcı olan Receb ayının ilk günü. Üç ayların başlaması ile birlikte İslam alemi büyük bir maneviyat ve uhuvvet içine bütündü.

Üç ayların başlangıç gününün olmasının yanı sıra bugün Regaip Kandili. Kandilin gelmesi ile birlikte internet üzerinde en çok araştırılan konuların başında, Regaip Kandili mesajları yer aldı. İşte bu mübarek günde sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli ve sms kandil mesajları.

# Rabbım ! Haddini her yerde bilen, gönül aynasını temiz tutan, mahşerde günahlarından beraat edip yüzü neşe dolan kullarında neyle bizleri. Kandiliniz Mübarek Olsun.

# En güzel duaları gönderiyorum sizlere. Hepinize sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler dilerim. Sevdiklerinizle birlikte barış dolu bir dünya temennisi ile. Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun.

# Mübarek Regaip Kandili vesilesi ile Allah, ömrün şereflisini, rızkın helal ve bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, evladın edep ve hayalısını cümlemize nasip eylesin. Kandiliniz mübarek olsun.

# Kandilin, İslam Aleminin yeniden dirilişi ve yükselişine vesilesi olması dileği ile kandilinizi en içten dileklerimle kutlar, hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim.

# Güneşle doğan umutlar, her yeni baharla tazelenen ve canlanan mutluluklar, açan her yeni çiçekte gizlenen tüm güzellikler sizlerin olsun. Kandiliniz Mübarek olsun.

# Allah'ın sonsuz rahmetinden ve merhametinden bir damla da olsa nasiplenmemiz dileği ile. Hayırlı ve huzurlu kandiller.

# Bu mübarek gecede dualar edelim. Yüreklerimizi avuçlarımızda dua ile yüce Allah'a sunalım. Günahlarımızın affını dileyelim. Hayırlı ve Nurlu Kandiller.

# Duanız kabul, amelleriniz makbul, hizmetiniz daim ve kaim olsun. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

# Regaip kandiliniz mübarek olsun. Dualarda buluşmak dileği ile.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.