En Güzel Polis Günü Kutlama Mesajları (10 Nisan Polis Haftası Mesajları)

10 Nisan Polis Günü nedeniyle polisler ile paylaşılabilecek ve polislerin 10 Nisan polis gününü kutlamak için en güzel ve anlamlı polis günü mesajları haberimizin devamında. İşte 10 Nisan Polis Günü mesajları.

Yayınlanma:
En Güzel Polis Günü Kutlama Mesajları (10 Nisan Polis Haftası Mesajları)

Bugün 10 Nisan Polis günü. Ülkemizin ve milletimizin güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm polislerimizin polis gününü 5 haber.com ekibi olarak kutluyoruz.

Türkiye genelinde gece-gündüz demeden çalışan ve ülkenin güvenliği için canlarını ortaya koyan polislerimize bu özel günlerinde unutulmadıklarını ve her daim yüreklerde olduklarını anlatmak için hazırladığımız Polis günü mesajları şu şekilde. İşte 10 Nisan Polis günü vesilesi ile polislere gönderebileceğiniz en güzel ve anlamlı Polis günü kutlama mesajları.

# Ülkenin ve milletin canını, malını ve kamunun huzurunu korumak için 24 saat görev başında duran fedakar polislerimizin 10 Nisan Polis Günü kutlu olsun.

# Milleti ve toprağı uğruna gözlerini kırpmadan canlarını ortaya koyan tüm emniyet mensubu polislerimizin 10 Nisan Polis Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

# Devletimizin bölünmez bütünlüğünü, milleti ve ülkesinin beraberliğini ve halkın can ile mal güvenliğini canı pahasına koruyan ve huzur ile asayişi temin etmek için can siperane çalışan tüm polislerin Polis Günü kutlu olsun.

# Ülke olarak geçirdiğimiz bu zor günlerde, cesur ve fedakarca mücadele eden, toprağını ve üzerindeki milleti canı pahasına koruyan tüm polislerin Polis Haftası kutlu olsun.

# Kurulduğu ilk günden bu yana, ülke huzurunu ve düzenini sağlayan polislerimizin ve Türk Polis Teşkilatının 1,172. yılı kutlu olsun.

# Gece gündüz demeden, gerekirse gözünü bile kırpmadan canını, milleti ve vatanı için ortaya koyan polislerimizin Polis haftası kutlu olsun.

# Polis Haftası ve Polis Günü vesilesi ile bu zor, zorluğunun yanı sıra, onurlu görevi büyük bir özveriyle ve sevgi ile yerine getiren tüm emniyet mensuplarına takdir ve selamlar. Polis Haftanız kutlu olsun.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.