En güzel SMS ve resimli anneler günü mesajları 2017

Anneler günü geldi. Bu mutlu günün gelmesi ile birlikte en çok araştırılan konulardan biri de anneler günü ile ilgili mesajlar oldu. Annelerin bu güzel gününü kutlamak için mesajları araştırmaya başladı. İşte bu güzel günde annelerimize gönderebileceğimiz ve onları mutlu edebileceğiniz en güzel ve anlamlı anneler günü mesajları.

Yayınlanma:
En güzel SMS ve resimli anneler günü mesajları 2017

Anneler gününün gelmesi ile birlikte binlerce vatandaş, annelerinin bu güzel gününü kutlayacakları en güzel mesajları araştırmaya başladı. İşte 14 Mart Anneler Gününde annenize gönderebileceğiniz en güzel ve anlamlı mesajlar.

# Dün, bugün ve yarın seni sevdim. Daima da seveceğim. Bizim ki bitimsiz, ilahi bir sevgi gibi. Anneciğim anneler günün kutlu olsun.

# Karşılıksız tek sevgi bir annenin çocuğuna karşı duyduğu sevgidir. Ben kendi çocuklarımda senin bize verdiğin sevgiyi buldum. Ve seni ne kadar çok sevdiğimi bir kez daha anladım. İyi ki seninle varım canım annem.

# Verdiğin sevgi ile bütün dünyamda çiçekler açtı. Senin sevginle açan o çiçekleri hiç soldurmadım annem. Anneler günün kutlu olsun.

# Meğer dilimdeki en güzel kelime senin adınmış. Ne zaman ANNECİĞİM desem dünyamda çiçekler açıyor, ruhumu eşsiz bir huzur kaplıyor Canım Annem Anneler Günün Kutlu Olsun.

# Senden gelen terliğin acısıyla ağlarken bile Anneee diye ağlaya biliyorsam bu mucizesidir. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

# Benim için tüm zorluklara göğüs geren her zaman yanımda olan, değeri hiç bir şeyle ölçülmeyen dünyanın en güzel annesinin anneler gününü kutlu olsun.

# Ben güldüğümde gülen, ağladığımda benden çok ağlayan benim için yaşayan dünyadaki en büyük varlığım, biricik annem Anneler günün kutlu olsun.

# Evimizin mutlu yüzü, dünyamızı aydınlatan güneşi, yaşama sevincim, huzurum en büyük kaynağı, servetim sensin benim canım Annem. Anneler günün kutlu olsun.

# Benim bir tanecik dünyalar tatlısı annem, senin çocuğun olarak dünyaya geldiğim için her zaman gurur duydum ve gurur duyacağım. Ellerinden öperim.

# Dünyanın en şefkatli, en güzel annesi, anneler günün kutlu olsun.

# Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın. bir tanemsin. Annemsin. Seni çok seviyorum.

# Dünya üzerindeki en güvenli sığınağım senin huzur dolu kucağın. Annem olman bu dünyadaki en büyük şansım. Seni çok seviyorum bir tanecik annem.

# Anneciğim seni ben çiçeklerden yemişten ve klasik dörtlüklerde telaffuz edildiğinden daha çok fazla seviyorum canım annem.

# Gücüme güç, umuduma umut katan, yarınlara mutlu uyanmamı sağlayan canım annem Anneler günün kutlu olsun.

# Bütün acıların üstüme doğru geldiği günde sen benim üzerine açılan şemsiyesin annem. Seni çok seviyorum

# Annem annem ben sensiz hep eksiğim Yanında olmasam da, sen kalbimdesin.

#Bizde 5haber.com ekibi olarak tüm annelerimizin anneler gününü kutlarız.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.