En güzel ve anlamlı SMS Berat Kandili mesajları 2017

Berat Kandili mesajları. En güzel ve anlamlı Berat Kandili mesajları. Berat Kandilinin gelmesi ile birlikte Berat Kandili mesajları araştırılmaya başlandı. İşte en güzel, kısa ve anlamlı Berat Kandili mesajları.

Yayınlanma:
En güzel ve anlamlı SMS Berat Kandili mesajları 2017

Berat Kandilinin gelmesi ile birlikte en çok araştırılan konulardan biri en güzel Berat Kandili mesajları oldu. İşte sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel Beraat Kandili mesajları.

# Cenabı Allah'ın kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği Berat geceniz hayırlı olsun. Berat Kandilimiz mübarek olsun.

# Hayatınız doğan güneş kadar, gökte parıldayan yıldızlar kadar, her bahar açan çiçekler kadar güzel olsun. Kandiliniz mübarek olsun.

# Mübarek Berat Kandilinizi en içten dileklerimle kutlar, gönlünüzden geçen tüm duaların kabul olmasını dilerim.

# İlahi Esintilerin gönülleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda beraber olmak dileğiyle, Kandilinizi Kutlarım.

# Allah'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu bu mübarek gecede, ettiğiniz duaların ve tövbelerin kabul olması dileği ile. Hayırlı kandiller.

# Zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umut dolu olduğumuz şu dönemlerde Berat Kandilinin yeniden bir uyanışa vesile olması dileği ile. Beraat kandiliniz mübarek olsun.

# Bu günlerin nuru üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, mağfireti ruhumuza, nuru ahiretimize, sıcaklığı evinize dolsun. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

#  Allah'ım sen biz aciz kullarının dualarını kabul, tövbelerimizi makbul eyle. Hakkımızda hayırlısını eğle. Berat kandiliniz mübarek olsun.

# Yüreklerin ibadetle dolduğu, göklerden rahmet yağmurlarının yağdığı bu mübarek gecede gönüllerimiz bir olsun. Kandiliniz mübarek olsun.

# Affımıza vesile olması dileklerimle Berat kandiliniz mübarek olsun.

# Bu Kandil Gecesi'nin, hayatımıza yeni ufukların açılmasına ve vesile olması Allah'tan niyaz ederim. Berat Kandilin mübarek olsun.

# Fani Dünya'nın şahı değilim. Gönül hırkalarını yamar üstüme giyerim. Dostlarla ağlar, dostlarla gülerim. Siz sevdiklerime, hayırlı kandiller dilerim. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

# Kandiller berekettir, umuttur, rahmettir, gözyaşıdır, duadır, özlemdir. Bu mübarek gecede dualarınız kabul, Berat kandiliniz mübarek olsun.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.