En Ucuz Sıfır Otomobiller (50 Bin Liranın Altındaki Sıfır Otomobiller)

Sıfır araç almak isteyen vatandaşların ilk uğrak yeri, internet oluyor. Araç almadan önce ciddi bir araştırma evresi yapan vatandaşlar, en ucuz ve kaliteli sıfır araç almak için fiyat bakıyor. İşte piyasanın ucuz arabaları.

Yayınlanma:
En Ucuz Sıfır Otomobiller (50 Bin Liranın Altındaki Sıfır Otomobiller)

Milyonlarca vatandaşın hayalini kurduğu otomobiller, son ÖTV zammı ile birlikte biraz daha pahallansa da yine piyasada hareketlilik devam ediyor.

ÖTV zammından sonra birçok vatandaş, gözünü ikinci el otomobil piyasasına dikti. İkinci el alarak hem ÖTV derdinden kurtulmak hemde daha ucuz bir araba almak isteyen vatandaşlar, araba ilan sitelerine ve ikinci el otomobil satışlarının gerçekleştiği pazarlara dolmaya başladı. İkinci el otomobilin yanı sıra sıfır araç piyasasında da durgunluk henüz yaşanmadı. Yeni yılın gelmesi ile birlikte sıfır araçların zamlı fiyatları açıklanırken, binlerce kişi internet üzerinden en ucuz sıfır araçları nereden alabileceklerini araştırmaya başladı. İşte sıfır el araçların en ucuzları.

# Dacia Dokker 42.900 TL 1.5 motor olan Dacia Dokker, konforun yanı sıra yakıt tüketimi konusunda cimri olması ile ön lana çıkıyor.

# Fiat Doblo: 47.700 TL. 1.3 motor olan Fiat Doblo, yakıt tasarrufunun yanı sıra geniş iç hacmi ile rahat bir sürüş keyfi yaşatır.

# Hyundai İ10: 1.0 motor gücüne sahip olan İ10, rahat bir sürüş keyfi ile karşımıza çıkıyor.

# Renault Kango: 50.600 TL'lik fiyatı ile karşımıza çıkan Kango, hafif ticari araç olması edeniyle geniş bir iç hacmi vardır.

# Citroen Nemo Panelvan: 47.230 TL'lik fiyatı olan Panelvan tipi araç 1.3 motora sahip olup yakıt tüketiminin az olması nedeniyle tercih sebebidir.

# Dacia Sandero: 48.600 TL'lik fiyatı olan Sandero, Dacia'nın klasik araçlarından olup, adeta yakıtı koklamaktadır.

# Fiat Linea: 47.970 TL'lık fiyatına rağmen Fiat'ın en çok tercih edilen arabası Linea'dır.

# Toyota Yaris: 45.500 lira fiyatı olan Yaris, 1.0 motoru ile yakıt tüksetiminde size tasarruf sağlayacak.

# Peugeot Bipper: 43.050 lira fiyatı olan Bipper, bu hafif ticari araç olup, son derece keyifli sürüşü ile sizi rahat ettirir.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.