Enkaz Altındaki 432 Kişinin Sağ Çıkarılmasını Sağlayan Ankara İtfaiyesi Başkente Geri Döndü

Ankara İtifaiyesi, arama ve kurtarma çalışmalarına katılım yapmıştı. Depremde 432 kişinin sağ olarak çıkarılmasını sağlayan ekip başkente geri döndü.

Yayınlanma:
Enkaz Altındaki 432 Kişinin Sağ Çıkarılmasını Sağlayan Ankara İtfaiyesi Başkente Geri Döndü

Arama ve kurtarma ile ilgili olarak çalışmalara destek veren Ankara İtfaiyesi başkente dönüş yaptı. Ekipler depremdeki vatandaşların kurtarılması amacıyla deprem bölgesinin yolunu tutmuştu. Ankara İtfaiyesinin de eşlik ettiği Kahramanmaraş bölgesinde 309, Hatay şehrinde 116 kişiyi ve Adıyaman’da da 7 kişiyi enkaz altından sağ şekilde çıkardı.

Toplamda 432 vatandaşın enkaz altından sağ şekilde çıkarılmasına yardımcı olan Ankara İtfaiyesi, İskenderun’da meydana gelen yangına da müdahalesini yaptı. Hem deprem bölgesinde enkaz altında kalanların kurtarılması için gerekli desteğini sunarken hem de İskenderun’da meydana gelen yangına da müdahale ederek destek oldu.

Ankara İtfaiyesi’de Devredeydi!

Feci bir deprem olayıyla karşı karşıya kaldıktan sonra ülkemizde pek çok ekip tarafından arama ve kurtarma çalışmalarına katılım yapılıyordu. Ankara İtfaiyesi onlardan biri olurken, enkaz altındaki kişilerin kurtarılmasına yardımcı oldu. Öyle ki çalışmalara katılım yapılırken enkaz altından 432 kişinin çıkarılmasını sağladı. Vatandaşın yaşaması için ekipler tarafından yoğun bir destek sağlanmış oldu.

Ankara İtfaiyesinin de katılımıyla birlikte enkaz altından vatandaşların kurtarılmasına yardımcı oldu. Yoğun bir çalışma sonrasında enkaz altından çıkarılan sağ vatandaşımızın sayısı da 432 kişiyi buldu. Deprem bölgesinde yoğun bir mesai harcayan ekip Ankara’ya geri dönüş yaptı.

ce787c677c5ce0433b18af9c35aea9ac.jpg

Ankara İtfaiyesi Yangın ve Enkaz Çalışmalarına Müdahale Ediyor!

Ankara İtfaiyesi 3 araç, 6 personel ile Hatay’da bulunurken diğer yandan 33 personel ve 7 araçla daKahramanmaraş’ta yoğun bir mesai harcamaya devam ediyor. Ülkemizdeki gerek çıkan yangınlarda gerekse de enkaz altındaki çalışmalarda ekip tarafından anlık müdahaleler yapılmaya başlanıyor.

İhtiyaç olan bölgelerde de Ankara İtfaiye ekipleri tarafından gerekli tüm müdahale işlemleri de anında verilmeye devam ediliyor. Bu sayede olası yaşanabilecek doğal afet sıkıntılarına karşı da anlık önlemler alınabiliyor. İskenderun’da çıkan yangın buna örnek olurken ekip tarafından anında müdahale yapılarak, yangının büyümesi engellendi. Aynı zamanda da enkaz çalışmalarına yardım tüm hızıyla yapılmaya devam ediliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.