Epic Games Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Açıkladı

Her hafta vermiş olduğu ücretsiz oyunlarla, oyun severlerin yüzlerini güldüren Epic Games, bu haftaki ücretsiz oyunlarını duyurdu. Hafta boyunca ücretsiz olacağı ifade edilen oyunlar, oyun severlerin yüzünü yine güldürecek.Epic...

Yayınlanma:
Epic Games Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Açıkladı

Her hafta vermiş olduğu ücretsiz oyunlarla, oyun severlerin yüzlerini güldüren Epic Games, bu haftaki ücretsiz oyunlarını duyurdu. Hafta boyunca ücretsiz olacağı ifade edilen oyunlar, oyun severlerin yüzünü yine güldürecek.

Epic Games, en sevilen oyun platformlarından biri olarak kabul ediliyor. Platform, kullanıcı sayısını artırmak için her hafta bazı oyunları ücretsiz yapıyor. İzlediği bu strateji ile platformun kullanıcı sayısının 500 milyon barajını geçtiği açıklandı.

Ücretsiz oyun kampanyası çok büyük bir ilgi görüyor ve adeta çığ gibi büyüyor. Oyun severler, tamamen ücretsiz şekilde oyun oynama keyfinin yaşamak için her hafta şirketin açıklamalarını yakından takip ediyor. Şirketin bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu.

Ücretsiz Oyunlar Belli Oldu

Şirketin her hafta açıkladığı ücretsiz oyunlar, bu hafta da belli oldu. Buna göre ücretsiz olarak verilecek oyunlar şunlar:

  • Divine Knockout - Founders Edition
  • First Class Trouble
  • Gamedec - Definitive Edition

Listede yer alan oyunların hangi saate kadar ücretsiz olacağı da açıklandı. Red Beard Games tarafından geliştirilen listenin ilk sırasındaki Divine Knockout - Founders Edition, 19 Ocak saat 19:00’a kadar ücretsiz olarak alınabilecek.

epic games

Invisible Walls tarafından geliştirilen First Class Trobule ise 19 Ocak 19:00’a kadar ücretsiz olarak indirilebilecek. Bu oyunun normal fiyatı 59 TL. Son oyunda yine 19 Ocak 19:00’a kadar ücretsiz olarak sunulacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.