Erdal Beşikçioğlu ile Sıla aşk mı yaşıyor sorusuna son dakika açıklaması geldi

Magazin gündemine bomba gibi düşen Erdal Beşikçioğlu Sıla aşkı iddiası, şimdiden en çok konuşulan konular arasındaki yerini aldı. Peki ikili arasında ne yaşanıyor? Gündemde yer alan aşk haberleri doğru mu? İşte detaylar ve ikilinin basın danışmanından konu ile ilgili yapılan açıklama.

Yayınlanma:
Erdal Beşikçioğlu ile Sıla aşk mı yaşıyor sorusuna son dakika açıklaması geldi

Magazin gündemi bugün bomba bir haberle çalkalandı. Gündemde yer alan haberlere göre güzel şarkıcı Sıla ile ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun aşk yaşadığı iddia edildi.

Gündemde yer alan haberlere göre 25 yıldır Elvin Beşikçioğlu ile evli olan Erdal Beşikçioğlu ile güzel şarkıcı Sıla 15 gün önce aşk yaşamaya başladı. İddialara göre aşk yaşayan ikilinin bu durumu korumak için ve saklamak için büyük bir çaba gösterdiği ve gizli şekilde buluştuğu iddia edildi.

Aşk yaşadığı iddia edilen ikilinin genel olarak Anadolu yakasında sık şekilde buluştuğu, cafe ve lokantalarda bir araya geldiği söylendi. Öte yandan ikilinin son olarak Kadıköy'de bulunan bir balıkçıda buluştukları ve baş başa yemek yedikleri iddia edildi.

Sıla'dan Çarpıcı Cevap

Öte yandan Yeni Asır'da yer alan habere göre Sıla'nın çevresindeki arkadaşlarının Sıla'ya 'Erdal beşiçioğlu ile aşk mı yaşıyorsunuz?' soru üzerine 'Adam evli, büyük rezillik olur duyulursa biteriz' dediği iddia edildi.

Basın Danışmanlarından Açıklama Geldi

Gündemde yer alan haberler üzerine Sıla ve Erdal Beşikçioğlu'nun basın danışmanları konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Basın danışmanı tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, ''İki ünlü ismin bir müzikal projesi için 2 ay önce görüştüğünü ancak aşk ilişkisinin söz konusu dahi olmadığını'' ifadelerine yer verildi.

İkili ise henüz durum karşısında sessizliğini koruyor.

Magazin haberlerinden haberdar olmak içİn 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.