Erdemli İlçe Emniyet Müdürü rüşvet iddiası üzerine gözaltına alındı

Alınan son dakika bilgilerine göre Mersin Erdemli İlçe Emniyet Müdürü, rüşvet iddiası üzerine gözaltına alındı. İşte konu ile ilgili yapılan açıklama ve detaylar.

Yayınlanma:
Erdemli İlçe Emniyet Müdürü rüşvet iddiası üzerine gözaltına alındı

Son dakika haberi Mersin'den geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Ali D. ile gümrük görevlisi A.E., rüşvet aldıkları iddiası üzerine gözaltına alındı.

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan tarafından konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, bazı kamu görevlilerinin Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yapılan soruşturmalar ile ilgili bir kişinin, kendisini bu durumdan kurtaracakları vaadiyle 90 bin TL rüşvet istendiği bilgisi üzerine çalışma yapıldığını bildirdi. Açıklamada, Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Ali D. ve Gümrük Müdürlüğü görevlisi A.E.'nın rüşvet aldıkları sırada sivil önlem alan görevliler tarafından suçüstü yakalandığı kaydedildi. Gözaltında bulunan şüphelilerin sorgusu sürüyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden, sıcak gelişmelerden, polis haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Mersin

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.