Erdoğan'dan bir zafer daha

13'üncü seçiminden de zaferle çıkan Erdoğan ilk turda seçildi. %52,59 oy oranına ulaşan Erdoğanı, İnce 30,64 oy ile takip etti. Sonuçların belli olmasından sonra Muharrem İnce yaptığı açıklamada sonuçları kabul ettiğini...

Yayınlanma:
Erdoğan'dan bir zafer daha

13'üncü seçiminden de zaferle çıkan Erdoğan ilk turda seçildi. 

%52,59 oy oranına ulaşan Erdoğanı, İnce 30,64 oy ile takip etti. Sonuçların belli olmasından sonra Muharrem İnce yaptığı açıklamada sonuçları kabul ettiğini basın açıklaması ile duyurdu. Açıklamaya başlamadan önce TRT ekibini salondan ayrılmasını isteyen İnce TRT yönetimine tepki gösterdi.

Akşam saatlerinde sonuçların belli olmasıyla birlikte birçok ilde sevinç gösterileri ile insanlar sokaklara döküldü. Ülke genelinde bu gelişmeler yaşanırken diğer liderlerden herhangi bir açıklama gelmezken bugün itibari ile CHP lideri Kılıçtaroğlu saat 14.00'da basının karşısına çıkacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonuçlarının ardından Ankara'da AK Parti Genel Merkezi'nde balkon konuşması yaptı. "Bu seçimin galibi demokrasidir, milli iradedir. Gece gündüz çalışacağız. Türkiye bir demokrasi imtihanını daha tüm dünyaya örnek olacak şekilde geride bırakmıştır. Milletimizin sandıkta partimize verdiği mesajı da aldık. Önümüzdeki dönem, milletimizin karşısına tüm bu eksikliklerimizi tamamlayarak çıkacağımızdan emin olunuz." dedi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.