Erzincan'da feci kaza: TIR ile çarpışan otomobil 10 metre uçtu: 2 ölü, 3 yaralı

Son dakika haberi Erzincan'dan geldi. Alınan son bilgilere göre Erzincan'da bir TIR ile otomobil çarpıştı. İki aracın çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Erzincan'da feci kaza: TIR ile çarpışan otomobil 10 metre uçtu: 2 ölü, 3 yaralı

Erzincan’da feci kaza oldu. Alınan son bilgilere göre bir TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Bugün saat 07.45 sularında Erzincan-Sivas Karayolu’nun 12'nci kilometresinde bulunan Erzincan Üniversitesi önünde meydana gelen kazada, Erzincan’dan Sivas yönüne gitmekte olan Azerbaycan vatandaşı Adalet Abdulayev, yönetiminde olduğu öğrenilen 90JZ 606 plakalı TIR, karşı yönden gelmekte olan Ersin Kötüoğlu yönetimindeki 55 ST 880 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobil, kazanın şiddeti ile yaklaşık 10 metrelik şarampole uçarak takla attı.

Kazada, araç sürücüsü Ersin Kötüoğlu ile birlikte İsmail Baykuş ve İbrahim Yavuz yaralandı, Olayda yaralananlar ambulansla hastanelere kaldırılırken, otomobildeki kimliği belirsiz 2 kişi öldü. Kaza nedeniyle karayolu uzun süre ulaşıma kapandı. Gelen savcının yaptığı inceleme ardından araçta sıkışın iki kişinin cenazeleri AFAD ekipleri tarafından çıkartıldı.

Ekipler, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, Türkiye haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.