Esenlerde Öğretmenden 7 yaşındaki çocuğa okulda şiddet!! Başına 4 dikiş attılar

Alınan son bilgilere göre Esenler'de bir ilkokulda öğrencinin kafasına kitabın sivri ucuyla vuran bir öğretmen, çocuğun kafasına 4 dikiş atılmasına neden oldu. İddialara göre olay sonrasında ise öğretmenin rahat tavırları tepkilere neden oldu. İşte detaylar ve yaşanan olay.

Yayınlanma:
Esenlerde Öğretmenden 7 yaşındaki çocuğa okulda şiddet!! Başına 4 dikiş attılar

İstanbul'un Esenler İlçesinde meydana gelen olay büyük tepkilere neden oldu. Esenlerde bulunan bir okulda 20 Nisan günü meydana gelen olayda, öğrencinin başına kitabın keskin tarafı ile vuran öğretmen, çocuğun başına 4 dikiş atılmasına neden oldu.

Alınan son bilgilere göre yere düşen kalemini almak için sıradan kalkan birinci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Halit Selim S. adlı öğrenciye, iddialara göre yüzüne sınıf öğretmeni olan N. Ş. tarafından kitabın sivri tarafı ile vuruldu. Kirabın sivri tarafı ile darbe alan öğrencinin gözünün altında yara açıldı. Bunun üzerine 7 yaşındaki öğrenci, Bağcılar Devlet Hastanesine götürüldü ve kafasına 4 dikiş atıldı.

Olay üzerine şok geçiren 7 yaşındaki öğrenci Halit Selim, okula gitmek istemediği söyledi. Bunun üzerine ise aile çocuklarını başka bir okula yazdırdı.

Olay ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan 7 yaşındaki ilkokul 1. sınıf öğrencisinin annesi öğretmenin kendisini arayarak "Yavaşça vurdum, pansuman yaptım, isterseniz gelin alın" dediğini söyledi. Bunun üzerine çocuğunu almaya gittiğini söyleyen anne, öğretmenin de tavırlarının rahat olduğunu söyledi. Öğretmenin olay ile ilgili özür dilemediğini söyleyen anne Songül S. öğretmenin olay ile ilgili "Yaramazlık yaptı, vurdum" dediğini iddia etti. Olayın peşini bırakmayacaklarını söyleyen anne Songül S. bunun için gereken şikayetleri yapacaklarını da söyledi.

7 yaşındaki öğrenciye şiddet uygulayan sınıf öğretmeni N.Ş.'nin zaman zaman sınıftaki başka çocuklara da şiddet uyguladığı öne sürüldü. Habertürk'te yer alan habere göre Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri konuyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada soruşturma açıldığı belirtildi.

5haber.com  İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.