Eski Sevgililer Bir Araya Geldi! Stüdyo Adeta Buz Tuttu!

Beyaz TV'de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” programına aynı anda konuk olan İrem Derici ve Bircan Bali programda neler konuştu?

Yayınlanma:
Eski Sevgililer Bir Araya Geldi! Stüdyo Adeta Buz Tuttu!

Geçtiğimiz yıllarda Cem Belevi ile aşk yaşayan iki ünlü isim, programda neler konuşuldu? İşte o ayrıntılar.

Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Arto Dalga iki eski sevgiliyi köşeye sıkıştıracak sorular yöneltti.

Arto’dan Köşeye Sıkıştıran Sorular! Öyle Bir Soru Sordu Ki!

Programa katılan Cem Belevi'nin önceki sevgilileri İrem Derici ve Bircan Bali Arto'nun köşeye sıkıştıran soruları ile oldukça gergin anlar yaşadı.

Arto Dalga, “Cem, Irem’den aldığı kolyeyi Bircan’a mi verdi?” sorusu ile stüdyo adeta buz kesti.

Bircan Bali bu soruya “Kronoloji öyle değil neyse konuşmayalım bu konuyu ” cevabını verirken İrem Derici de “Evet, kapatalım” yanıtını verdi.

619cb40d426177225d74aedd.webp

İrem Kanabilir! Önceden Uyarmak Lazım!

Programın bir diğer sunucusu olan Ebru Şancı, konuyla ilgili keskin bir cümle kullandı. Ebru Şancı: “Bu ikisinin gözlerine bir bakın. Kanacak insanlar mı?” cümlesi üzerine Bircan Bali birçok farklı bilgiler verdi.

Bali: “İremde biraz kanacak tip var. Onu bazen uyandırmak gerekiyor. Buz İrem ile eski dostuz. Uzun süre önce Down sendromlu çocuklar için yardım kampanyası başlatmıştım. İrem Derici ile bu yardım kampanyasında karşılaştık. İrem için hep iyi kalpli bir insan cümlesini kullanırım” dedi.

İrem Derici’nin Yeni Aşkı, Atakan!

İrem Derici ise artık bu konuların gündeme gelmesinden rahatsız. Cem Belevi ile ikinci kez ayrılmasının ardından aşka kapılarını kapayan İrem Derici, oldukça zor günler geçirmişti. Cem Belevi’nin ihanetinin ardından medyanın gündeminden düşmeyen Derici, bir süre sonra birlikte çalıştığı kendisinden 10 yaş küçük şarkıcı Kurtuluş Kuş’a aşık olduğunu belirtmişti. “At gibi aşığım” ifadelerini kullanan Derici’nin ilişkisi ise bir süre sonra bitti.

İrem Derici, şimdilerde ise yeni bir aşka yelken açtı. Survivor eski yarışmacılarından Atakan Işıktutan ile birlikte yeni bir birlikteliğe imza atan Derici, hayatından oldukça memnun görünüyor. İlişkisi hakkında ilk kez konuşan Derici, “Bana iyi geliyor” ifadelerini kullandı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.