Eskişehir Vergi Dairesinde Çalışan 2 İcra Memuru Zehirlenerek Öldü

Eskişehir Vergi Dairesinde çalışmakta olan 2 icra memuru farklı yerlerde aynı ssebepten dolayı zehirlendi. İşte alınan son dakika haberleri.

Yayınlanma:
Eskişehir Vergi Dairesinde Çalışan 2 İcra Memuru Zehirlenerek Öldü

Eskişehir Vergi Dairesi'nde icra memuru olarak görev yapmakta olan 62 yaşındaki Ömer Çiçek evinde, 57 yaşındaki Mehmet Uzun ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 2 memurun yapılan otopsilerinde metin alkol zehirlenmesi sonucu öldükleri belirlendi. Polisler, Çiçek ve Uzun'a sahte içki sattığı iddiasıyla çay ocağı işleten 53 yaşındaki Y.A.'yı gözaltına aldı.

Eskişehir Vergi Dairesi memuru 1 çocuk babası olan ve yalnız yaşayan Ömer Çiçek önceki gün işe gitmeyince çilingirle kapıyı açtıran yakınları tarafından evde ölü olarak bulundu. Evli ve 3 çocuk babası Mehmet Uzun da dün kendi evinde rahatsızlanınca Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Uzun, bu sabah tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çiçek ve Uzun'un cenazeleri otopsileri yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

İş yeri dışında da görüştükleri bilinen Ömer Çiçek ve Mehmet Uzun'un yapılan otopsilerinde metil alkol zehirlenmesi sonucunda yaşamlarını yitirdiği belirlendi. Polisler, Çiçek ve Uzun'un evlerinde bulunan içkilerden incelenmek üzere numuneler aldı.

Polis ekipleri, Ömer Çiçek ve Mehmet Uzun'a sahte içki sattığı iddiasıyla Kırmızıtoprak Mahallesi'nde çay ocağı işleten Y.A.'yı gözaltına aldı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Ölen vergi memurlarından Ömer Çiçek bugün Kırmızıtoprak Mahallesi'ndeki Alem Camii'nde ikindi namazını ardından kılınan cenaze namazından sonra Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Mehmet Uzun'un da yarın toprağa verileceği belirtildi.

5haber.com  | Eskişehir

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.