Eskişehir'de feci kaza! TIR ile otomobil çarpıtı: 2 ölü, 3'ü ağır 7 yaralı

Son dakika haberi: Eskişehir'de bir TIR ile otomobilin çarpışması sonucu feci bir trafik kazası oldu. Kaza sonucu 2 kişi hayatını kaybederken 3'ü ağır olmak üzere 7 kişi yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Eskişehir'de feci kaza! TIR ile otomobil çarpıtı: 2 ölü, 3'ü ağır 7 yaralı

Son dakika haberi Eskişehir'den geldi. Eskişehir'de meydana gelen feci kazada 2 kişi hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.

Alınan son dakika bilgisine göre, Bircan Yüksel idaresinde olduğu öğrenilen 34 NS 5405 plakalı TIR, Eskişehir-Ankara karayolu üzerinde bulunan 71 Evler Kavşağında 47 yaşındaki Murat Yüksel kontrolündeki 06 LK 424 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında, Murat Yüksel olay yerinde, 65 yaşındaki Kadriye Duğan, 112 Acil Servis ekipleri tarafından kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Yaralanan, 41 yaşındaki Ali Duran, Serpil Zarıçam, 20 yaşındaki Volkan Kaleli, 13 yaşındaki Yiğit Ayan, 39 yaşındaki Asuman Ayan, 7 yaşındaki Mert Yüksel ile 41 yaşındaki Seher Yüksel, Eskişehir Devlet ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavi altına alınan yaralılardan, Ali Duran, Serpil Zarıçam ile Asuman Ayan'ın hayati tehlikelerinin devam ettiği, edinilen son dakika bilgileri arasında.

Polis ekiplerinin, kaza ile ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haebr.com  | Eskişehir

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.