Eskişehir'de oturduğu evin mutfağında patlama: Sebebi bilinmeyen patlamada 1 ölü

Eskişehir'de, Mustafa Eray Özdil(34) oturduğu evinin mutfağındaki bilinmeyen bir sebepten patlama sonucu hayatını kaybetmişti. Patlamanın açık bırakılan ocaktan ve hortumun kesik olduğundan kaynaklandığı belirlendi.

Yayınlanma:
Eskişehir'de oturduğu evin mutfağında patlama: Sebebi bilinmeyen patlamada 1 ölü

Odunpazarı ilçesi Osmangazi Mahallesi'nde, 28 Ağustos gecesi, evde yalnız yaşayan Mustafa Eray Özdil, oturduğu apartmanın 4'üncü katında mutfağındaki patlamada balkondan düşüp hayatını kaybetti. Patlamanın ardından Yangın çıktı. Patlama sonucu savrulan beton parçaları nedeniyle park halindeki 3 araç hasar gördü. Patlamadan hemen sonra çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldükten sonra evin mutfağında ve salonunda itfaiye ve doğal gaz dağıtım şirketi ekipleri inceleme yaptı.

Ocak bağlantı hortumu kesik olduğu ve ocağın açık olduğu sonuçlandı

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, patlamaya ilişkin inceleme raporu hazırlandı. Raporda, "Patlamanın, daire içerisinde belirlenemeyen bir sebeple biriken doğal gazın alev almasıyla başladığı değerlendirilirken, mutfakta yapılan incelemede ocak gözlerinden birisinin açık olduğu tespit edildi" denildi. Raporda ayrıca, ocak bağlantı fleksinin (hortum) kesik olduğunun tespit edildiği de ifade edildi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.